- 2 Temmuz 2011
- 137.948
- 58.827
- 5.488
Antep ve eyupe puan kaybederler.ote yandan dimitri kadar zekaları yok.son 1 ayda 75.000 takipçisi oldu zekasından ötürü bu çocuğun,ruslar yeni farkına vardi.inanilmaz tatlı ve komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep ve eyupe puan kaybederler.ote yandan dimitri kadar zekaları yok.son 1 ayda 75.000 takipçisi oldu zekasından ötürü bu çocuğun,ruslar yeni farkına vardi.inanilmaz tatlı ve komik
En doğru yorumu yapmışsın,fbnin 2.yari karşı karşıya pozisyonu yok bu rezil trabzona karşıHacıosman feci baskı altında kaldı.
Uyduruk bir hakemi yediler bu maç için.
Vardaki kaşar da gitti.
Orası doğru ama ceza almayacak belli sınırda olmalı sakinlikle itiraz etmeli sürekli. Mourinho gibi davranırsa sezon başından beridir rahat 4-5 maç ceza vermişlerdi okan buruka çünkü mournho'ya herşey serbestBen yönetimden ziyade okan hocayı çok pasif buluyorum bu konularda bak iddia ediyorum şu an kulübe de hasan şaş olsaydı bugün net şampiyonduk diyebilirdim. Okan hocanın bu sene çok acil bir şekilde şu efendi düzgün adam imajını vitrine kaldırıp sergen yalcın gibi elleri havada bir şekilde bitirmeli ligi o eli sezon bitene kadar indirmemeli. Her maç sonrası eze eze kazandığımız maçlardan sonra bile çıkıp yarım saat basın toplantısı düzenleyip manipülasyon pompalamalı.
Çok optimist bir adam canımı sıkıyor bu yönü, göndermeleri bile iğneli bir şekilde yapıyor avrupa değil burası direkt yüzüne söyleyeceksin bu aşağılık heriflerin öyle iğneli göndermelerle falan olmaz bu iş. Çıkıp canlı yayında namussuzlar ordusuna karşı savaşıyoruz galatasaraylılar kenetlenmeli demeli aynen böyleOrası doğru ama ceza almayacak belli sınırda olmalı sakinlikle itiraz etmeli sürekli. Mourinho gibi davranırsa sezon başından beridir rahat 4-5 maç ceza vermişlerdi okan buruka çünkü mournho'ya herşey serbest
Bunu yönetim yapmalı hoca değil. Hoca ceza alıp istediklerini vermiş olur. Fatih hocayı bu taktikle engelledilerÇok optimist bir adam canımı sıkıyor bu yönü, göndermeleri bile iğneli bir şekilde yapıyor avrupa değil burası direkt yüzüne söyleyeceksin bu aşağılık heriflerin öyle iğneli göndermelerle falan olmaz bu iş. Çıkıp canlı yayında namussuzlar ordusuna karşı savaşıyoruz galatasaraylılar kenetlenmeli demeli aynen böyle
Hatırlamıyorum da Beşiktaş deplasmanına gençlerle çıkıp kalmış olabilirizKimle berabere kaldik
Ilk yarilari hep onde bitirmisiz demektir bu. Okan'in macin iyi gittigini ve hep oyle gidecegini dusundugu ama rakiplerin maci kurtarmak adina yaptigi ve yapabilecegi turlu duzeltmelere karsi hic kafa yormadiginin, topcularin konsantrasyonlarini ust seviyede tutmadiginin gostergesi.Bir istatistik gördüm. Bu sezon ilk yarılarda 21 gol atıp, 6 gol yemişiz. İkinci yarılarda bu 17'ye 17.
Oyundan neden düştüğümüzü irdelememiz gerekiyor. Hata yapma şansımız yok bu düzen olduğu sürece.
Bu primatların böyle davranması bize yarıyor boşverin, 1 hafta sonra morinho'ya sövmeye devam edecekler bjk maçından sağ çıkamassa onun işi bitti, yeterki biz samsunu kazanalım. ki bjk maçından sağ çıkma ihtimali % 1 bile değil çünkü bjk'nin yanık totosuda zora girdi mecbur kazanacaklar.Ülke futbol gündemi ne kadar iğrenç ya. En büyük sebebi de fb ve bjk. Sürekli başarısız olup sağa sola salya saçmalarından usandık artık. Keşke başka ligde oynasak.