GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray,Muslera'nın yerine Alisson Becker'i transfer etmek için Taffarel'den bilgi aldı. (Yakup Çınar)

Geçmiş olsun Fatih Demircan

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan, geçirdiği trafik kazasında meydana gelen sağ kolundaki kırık sebebiyle Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonun ardından rehabilitasyon sürecine girmiştir.

Sayın Demircan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan, geçirdiği trafik kazasında meydana gelen sağ kolundaki kırık sebebiyle Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonun ardından rehabilitasyon sürecine girmiştir.

Sayın Demircan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Geçmiş olsun

sene sonu Taffarel ve Alisson Becker çekebiliriz!!

osimhen gündemi varda esas uğraşılması gerekn konu şimdiden Kaleci konusu...

4 5 adaylı listeni yapıp ön görüşmeler yapıp sezon son laps diye bitirmek lazım musleraya müthiş bir veda yaparken.

Zaten 29 golle ligin en çok gol atan takımıyız da bakıyorum 9 gol ile ligin Fenerbahçe ile birlikte en az gol yiyen takımı olmuşuz. Şöyle hatırladığım kadarıyla yediğimiz gollere bir bakıyorum Antep maçı saçma sapan 50 metreden yediğimiz gol, Adana Demir maçı hakemin uydurduğu bir penaltı golü, Fenerbahçe maçı hakemin uydurduğu bir penaltı golü, Beşiktaş maçı rakibe maç boyu hiçbir şans tanımadık ama Muçi orda biraz da şansın yardımıyla bireysel bir gol çıkardı

Yani aslında ligde oynadığımız 10 maçta Kasımpaşa maçı haricinde gol yememe konusunda da bayağı iyiyiz aslında. Bu konuda da Davinson işi gücü rastgelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt