GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de aynı fikirdeyim, özellikle batshuayi'nin yüksek pres ve fizik gücünden yararlanabiliriz. tek eksiklik yaşayacağımız yer finishing tarafı olabilir çünkü bu iki oyuncu asla icardi seviyesinde bir finishinge sahip değil ve olamayacak da
Batshuayi'nin Icardi'nin yaptığı alan paylaşımlarını yapabileceğini sanmıyorum. Oyun aklı düşük bir oyuncu. Oyuna girince direkt fark ediliyor zaten. Bats'tan beklentiler farklı olur. Icardi rolüne konacağını sanmıyorum. Mertens-Sallai gibi yüksek fundementali olan oyuncuları orada değerlendirecektir hoca.

Batshuayi'nin Icardi'nin yaptığı alan paylaşımlarını yapabileceğini sanmıyorum. Oyun aklı düşük bir oyuncu. Oyuna girince direkt fark ediliyor zaten. Bats'tan beklentiler farklı olur. Icardi rolüne konacağını sanmıyorum. Mertens-Sallai gibi yüksek fundementali olan oyuncuları orada değerlendirecektir hoca.
Icardi eskiden bir adım önde olup topu ne yapar Edip yakalar ve imkansız goller atardı ama artık enerjisi ve fiziği yetmiyor Batshuayi bunları yapabilecek Bir oyuncu ayrıca topu ileride tutma ve baskı konusunda bize muazzam fark sağlayacaktır bitiricilik konusunda diğer oyuncuların ön plana çıkacağını söyleyebilirim

Çünkü bizdeki en büyük sıkıntı atağı sonlandırma konusunda başarısız oluyorduk bu da hep bir oyuncumuz , özellikle Icardi altı pasta ya da çevresinde o müdahaleyi yapacak ekstra enerji sergileyemiyordu eğer osimhen pozisyon içerisinde varsa bir şekilde gol tehlikesi yaratıyoruz

Seken Topları başta yunus olmak üzere Sara ve sallai değerlendirecektir

Koray Gök bence beğendiğim bir yayıncı. Umarım kendisi gibi spor yayıncıları artar.

Bunun mesela şimdiye kadar değişmemesi skandal bunun için başkana bile gitmezsin sorumlu yöneticiye bilgiyi verirsin o koltukları değiştirirsin yani maliyeti ne olabilir ki? Stad müdürü kim o sorumludur herhalde.
Ya altı üstü şuranın deri değişimi 50 bin lira tutsun. Şu kulüpte stadyumdan sorumlu yönetici olsam kimseye söylemeden gider parasını da cebimden veririm. Hepsi işinde gücünde varlıklı insanlar. Yapamıyorlarsa da yapacak adam gelir.

Oturulan yerler söktürüp götürsen 2 günde adamlar sana geri getirir teslim eder takar.

Ya altı üstü şuranın deri değişimi 50 bin lira tutsun. Şu kulüpte stadyumdan sorumlu yönetici olsam kimseye söylemeden gider parasını da cebimden veririm. Hepsi işinde gücünde varlıklı insanlar. Yapamıyorlarsa da yapacak adam gelir.

Oturulan yerler söktürüp götürsen 2 günde adamlar sana geri getirir teslim eder takar.
Aynen öyle bu resmen bu konudan sorumlu yöneticinin hiç onlara bile bakmadığı hadi o bakmadı stad müdürü var o bilgilendirir çünkü işi direk statta eksik, yıpranmış vb. şeyleri yapıp stadı iyi işletmek o da işini hiç yapmıyor demek bu. Direk stad müdürünün işine son verilmeli ilgi yöneticide madem ilgilenmiyor kendisinin yerine ilgilenecek biri getirilmeli. Bu kadar küçük bir şeyi halledemiyorlarsa orada işleri yok.

Fbjk yorumlarını bek bilmiyorum ama yapı vb. muhabbetlere girmeden bazen makara bazen de saha içi yorumlamalar yaptı benim izlediğim anlarda keyifliydi.
Hüseyin kıyıcı, erinç bilican falan cesur adamlar mesela hem objektifler hem gerçekleri söylemekten korkmuyorlar. Bu adamı eski açıkda izledim ama fazla izlemedim tabi

Bein'in Fb sevgisi şaşırtmıyor keşke bu yöneticinin ismini de yazsaymış. Sorsan yapı var evet gerçekten yapı var ama sizin kurduğunuz yapı.

Batshuayi etrafını oynatan ve servis yapan,fiziken güçlü bi herif.antep macinda kac servis yaptı adam.icardi kadar olmasa da tekniği var ve onun gibi oyunu sağa,sola açan da bi profil.

3-4-2-1'den devam etmeliyiz bence bu arada İcardi yokluğunda bile. Kaan- Sanchez- Bardakçı- Barış- Torreira-Sara- Jacobs- Mertens- Yunus- Osimhen şeklinde. Ligde Sallai- Mertens değişikliği yada maçına göre- form durumuna, yorgunluğa göre Barış- Sallai gibi değişikler olabilir. Yeri gelir Jelert'te rotasyonda oynatılır. Devre arasında da sezon başı Sallai ile birlikte az kalsın alacağımız Eduardo Vargas alınır sezon sonu sözleşmesi de bittiği için 2 milyon civarı bir bonservise Ziyech yerine.

3-4-2-1'den devam etmeliyiz bence bu arada İcardi yokluğunda bile. Kaan- Sanchez- Bardakçı- Barış- Torreira-Sara- Jacobs- Mertens- Yunus- Osimhen şeklinde. Ligde Sallai- Mertens değişikliği yada maçına göre- form durumuna, yorgunluğa göre Barış- Sallai gibi değişikler olabilir. Yeri gelir Jelert'te rotasyonda oynatılır. Devre arasında da sezon başı Sallai ile birlikte az kalsın alacağımız Eduardo Vargas alınır sezon sonu sözleşmesi de bittiği için 2 milyon civarı bir bonservise Ziyech yerine.

Suayip - Osimhen

ne ifade ediyor sana hasanfield

Hakim yerine sallai olmalı bence icardi yerine ligde. Ziyech ve demirbay gibi temposuz adamlar bize uygun değil
Lig konusunda demiyorum. Ligde 4-2-3-1 klasik de oynanır benim gözümde pek sıkıntılı maç kalmadı.
Avrupada Hakim-Mertens ikilisi denenebilir arkalarında da Sara. Güzel olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt