- 2 Temmuz 2011
- 138.065
- 58.901
- 5.488
Varda emre kargin diye bi it varmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herzaman diyorum. Var bu ülkede malum takım lehine kullanılan bir araç gibi kullanılıyor. Tek artısı ofsaytlar oldu"VAR'in müdahale etmemesi lazım "
Şu kavramın ortadan kaldırılması lazım..Fırat fenerin kaç pozisyonunu bu şekilde akladigi için mecbur böyle yorumluyor .. Bu sene en çok kullandıkları olay bu zaten ..
Bu akşam da yağmur damlası terimini çıkardılar bir daha karşılaşamayacagiz tadını cikari ..
Smitt onu da yazacaktım aslında iyi bir geleceği olabilir ama hala çok ham. Alıp takımında gelişime bırakacaksak okey. Gelip tribünde geliştiremeyiz o herifi.Bosver 24luyu.alkmarli 2006 doğumlu smithin konusunu açalım @Aras Şimşek harika gol attı fbye
Sucic kaçmamalı abi dediğin gibi,Hırvat milli takımına seçildi,iş zorlasmasinSmitt onu da yazacaktım aslında iyi bir geleceği olabilir ama hala çok ham. Alıp takımında gelişime bırakacaksak okey. Gelip tribünde geliştiremeyiz o herifi.
10 numara bildiğin gelişmiş bir herif. Nefis pasları var orta sahaya geliyor oyun kuruyor vücudunu koyuyor top alıyor.
Devre arası alabiliyorsak seninkini, 10 numarayı birde ahmet kutucu takıma katıp.
Demirbay, yusuf denen herifleri de şutlamak gerekiyor.
Herzaman diyorum. Var bu ülkede malum takım lehine kullanılan bir araç gibi kullanılıyor. Tek artısı ofsaytlar oldu
zaten kazanacakları bi maçta böyle götten uydurma gol atmaları iyi oldu
bol bol konuşmalıyız
işte aradığım takım derimCafer hoca forvet hattı barış osimhen sağ kanat bek sallai sol jacobs sara yunus torreira ne dersin ?
işte aradığım takım derim
benim de kafamda vardı bu barış-osimhen ile rakip savunmayı zortlatmamız kolaylaşır
bugün sol öne geçince biraz toparladı gibi geldi bana da. defansif sorumluluk verince zorlayıp iyice sıçıp batırıyor olur olmadık yerlerde.barış çok net thruam gibi oynar.Belki anadolu maçlarında sorun olur ama avrupada deler geçer bu ikili.Barışın sırtı dönük oyunu da idare eder, geriye gelir top alır
Bu seferki harbiden tam g.tten sıkma. Ne alakası var yav aleni utanmadan yalan söylüyorlar. Bu şerefsiz organize kötülüğün en büyük yalan yayma aracı satılık medya ve sosyal medya trolleri.fenerin her saçma golünde yeni bir kural öğreniyoruz.. Djiku golü atmadığı için gol nizamiymis golü djiku atsa bu sefer farklı bir kural uydururlardi.. Dikkat edin bir süre kimse birşey yazmadı bir süre sonra ortaya bunu sundular herkes ağız birliği etmiscesine aynı şeyleri zirvalamaya başladı..
Ya şu pozisyona mac akışında el calinsa kimse niye elcalindi diye dusunmezdi bile çünkü kabak gibi el var . Sonu gol oldu ya kılıfına uydurana kadar kiclarini yirtiyorlar..
bugün sol öne geçince biraz toparladı gibi geldi bana da. defansif sorumluluk verince zorlayıp iyice sıçıp batırıyor olur olmadık yerlerde.
sallai oraya daha uygun gibi