GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun başkanı çok kaypak bir adam, açıklamalarından belli, adam 1 aydır susmuyor zırt pırt.

Dun aksam korfez derbisini izlerken Kocaeli'nin golunu atan Gurcu sol acik Beridze dikkatimi cekti. Bu memleketten iyi topcular cikmaya basladi. Bizi hem Agucu'nde hem de Hatay'da iken mihlayan sari kafali bi herif vardi mesela. Krava ile ayi Volkan gorunumlu kalecileri de var. Bir yoklamak lazim Gurcistan'i.

Saçma sapan penaltı uyduruluyorlar aleyhimize, şu olay büyütülmeli normalde. Davinson pozisyonu nasıl penaltı olabilir. Sürekli saçma penaltı buluyorlar.

Tff seçimlerinde Koç'u övüp bize sallıyordu yarın çıkarı ne tarafaysa oraya yanlarlar kimseye güvenmeyelim.

O herife güvenilemeyeceği 100 kilometre uzaktan belli zaten.

Takım ve hoca maşallah iyi gidiyor ama yönetimin uyanık ve aktif olması lazım saha dışında birileri bizi tökezletmek için çok pis işler çeviriyor.

ebenizinki ama yav

1731335804550.webp

Maç günleri ve saatleri belli oldu mu bilmiyorum ama yalan değilse AZ maçı 28 kasım perşembe Eyüp maçı 1 Aralık pazar ve haftaiçi boş yani rahatça pazartesi olabilir.
Diğeri ise Sivas maçı 22.00 diyor. Yani eğer gerçekse ve bizim yönetim buna müsade ediyorsa pes artık
Yayıncı kuruluş için bu kadar müsamaha gösterilmemeli. Azıcık hakkımızı arayın. Hele o 22.00 doğruysa yuh diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt