Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.805
- 18.904
- 1.188
Napoli bizden topcu isteyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışla davinsonu verip güçsüzleşelimNapoli bizden topcu isteyebilir
Canım Sergenim, ben iyileşip dönüş sürecine zaten bir şey demiyorum ki adam inşallah 3 ayda da döner sapasağlam. Sen adam koparmadı, sakatlık için yapılan açıklama yalan diyorsun. Bu cümleye takıldım ben, yoksa zaten Icardi 5 aydan da önce dönsün, eskisinden de güçlü dönsün canım benim, bunu istemeyen Galatasaraylı mı var? Sosyal medyada da görüyorum bu cümleyi, bu yüzden rahatsız oldum. Koskoca Galatasaray böyle bir konuda neden yalan bir açıklama yapsın?Bana göre çabuk donecek,niye bu kadar detaylı yazıp kendini yoruyon benim icin?5 ayda dönmesi yine muhtemel iste capraz bagsa.yalanmis değilmiş bosver arasim
Sen benim ne tür bi manyak olduğumu bilmiyo musun aras?tesuf ederim ,ben şüpheciyim hep.bu kadar samimi olup güzel açıklamalarla beni utandırdınCanım Sergenim, ben iyileşip dönüş sürecine zaten bir şey demiyorum ki adam inşallah 3 ayda da döner sapasağlam. Sen adam koparmadı, sakatlık için yapılan açıklama yalan diyorsun. Bu cümleye takıldım ben, yoksa zaten Icardi 5 aydan da önce dönsün, eskisinden de güçlü dönsün canım benim, bunu istemeyen Galatasaraylı mı var? Sosyal medyada da görüyorum bu cümleyi, bu yüzden rahatsız oldum. Koskoca Galatasaray böyle bir konuda neden yalan bir açıklama yapsın?
![]()
Sağlık Raporu | Mauro Icardi
UEFA Avrupa Ligi’nin dördüncü haftasındaki Tottenham karşılaşmasında sakatlanan futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde sağ diz ön çapraz bağında kopuk ve menisküs hasarı tespit edilmiştir.www.galatasaray.org
Nelssonu kitlerizBarışla davinsonu verip güçsüzleşelim
Sitemim geneldi aslında, çok fazla bu tarz muhabbet görüyorum 3 gündür. Cansın, yazmaya devam et ♥Sen benim ne tür bi manyak olduğumu bilmiyo musun aras?tesuf ederim ,ben şüpheciyim hep.bu kadar samimi olup güzel açıklamalarla beni utandırdın
Napoli mal zatenNelssonu kitleriz
20 saraya veren 50 de verir 60 da hersey olur,kendi gücünun farkinda olamayan bi camia buSponsorla her şey olur abi neden olmasın
Nelsson iyi stoper, serie a ya yakisir rtasNapoli mal zaten
Erden timur kafaya koymuş galatasarayina osimhen hediye edecek.4 sponsorla görüsme devam ediyor
4 ayrı sponsor değil 1 sponsorla da ilerlenebilir diyor haluk
UgurcanYerli kaleci diyor