GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre çabuk donecek,niye bu kadar detaylı yazıp kendini yoruyon benim icin?5 ayda dönmesi yine muhtemel iste capraz bagsa.yalanmis değilmiş bosver arasim
Canım Sergenim, ben iyileşip dönüş sürecine zaten bir şey demiyorum ki adam inşallah 3 ayda da döner sapasağlam. Sen adam koparmadı, sakatlık için yapılan açıklama yalan diyorsun. Bu cümleye takıldım ben, yoksa zaten Icardi 5 aydan da önce dönsün, eskisinden de güçlü dönsün canım benim, bunu istemeyen Galatasaraylı mı var? Sosyal medyada da görüyorum bu cümleyi, bu yüzden rahatsız oldum. Koskoca Galatasaray böyle bir konuda neden yalan bir açıklama yapsın?

Osimhen hiçte imkansiz değil,kulup kampanya yapsa paraya ben kıyarım kendi adıma.parasi olmayan taraftarlar için imkansız bence.Galatasaray her güce sahip

Canım Sergenim, ben iyileşip dönüş sürecine zaten bir şey demiyorum ki adam inşallah 3 ayda da döner sapasağlam. Sen adam koparmadı, sakatlık için yapılan açıklama yalan diyorsun. Bu cümleye takıldım ben, yoksa zaten Icardi 5 aydan da önce dönsün, eskisinden de güçlü dönsün canım benim, bunu istemeyen Galatasaraylı mı var? Sosyal medyada da görüyorum bu cümleyi, bu yüzden rahatsız oldum. Koskoca Galatasaray böyle bir konuda neden yalan bir açıklama yapsın?

Sen benim ne tür bi manyak olduğumu bilmiyo musun aras?tesuf ederim ,ben şüpheciyim hep.bu kadar samimi olup güzel açıklamalarla beni utandırdın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt