GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli'nin BB'den çıkma haberini Burhan'da verdi. Çok yakında BB'den çıkmak için Florya değil başka bir çözüm buldu çok yakın zamanda açıklayacak dedi. Benim tahminim bu çözüm sermaye artışı açıkcası başka bir şey düşüneceklerini pek sanmıyorum. Tabi artık SPK'ya BB'den çıkıldığına dair resmi açıklama gelmeden inanmamak gerektiğini öğrendim kendi adıma.

bizim icin en iyisi hangi opsiyon hasanim

bizim icin en iyisi hangi opsiyon hasanim
Opsiyonları bilmiyorum ki. Benim tahminim bu Florya dışı BB'den çıkmanı sağlayacak opsiyon sermaye artışı aklıma geliyor başka da bir şey gelmiyor. Florya'dan para gelmeden BB'den çıkma tabi daha iyidir diye düşünüyorum ama geçen dönemden sonra kendi adıma dersimi aldım artık SPK'da BB'den çıkıldığına dair resmi açıklamayı görmeden hiç bir dediklerine inanmam.

cenk in yerine bu beyfendi aktif olcek göründügü itibarla

alman pazarına fevkalde hakim bi isim

Ekli dosyalar

• IMG_0310.webp
    IMG_0310.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 39
Cafer sen kaşınma sınırlarını harbiden aştın. İlla biri bana küfretsin diye forumda burnu havalarda dolaşıyorsun. Benim dediğimle ne alakası var süperzeka, daha mr çekmeden esneme falan dedi adama.
Hic oyle bi amacim yok vallahi sen kendi kendine niye cosuyon surekli

En kotu ihtimalde bile(kopuk) yurumesinin bi sakincasi yokmus zaten, doktorculuk oynamayi birakalim.

Şu Ricardo Riosmudur nedir umarım ona salça olmayız yine.

Gerçi kulübü uçuk paralar istiyordu salça olsak bile yine vermezler.

Hic oyle bi amacim yok vallahi sen kendi kendine niye cosuyon surekli

En kotu ihtimalde bile(kopuk) yurumesinin bi sakincasi yokmus zaten, doktorculuk oynamayi birakalim.
Ben yürümesinin bir sakıncası var diye birşey mi dedim, bu elementi nerden uydurdun. Yine burnu havada hareketler sergileyeceğim, millete sataşacağım diye her şeye atlıyorsun.

Ben yürümesinin bir sakıncası var diye birşey mi dedim, bu elementi nerden uydurdun. Yine burnu havada hareketler sergileyeceğim, millete sataşacağım diye her şeye atlıyorsun.
İlk izlenim olarak esneme demis olamaz mi adam gozuyle MR mi cekecekti? Napti tedavi mi uyguladi esneme var kesin diye?

Sacma sapan her seye takilip sonra bu yuzunuze vurulunca da tribe giriyorsunuz. Sakatlik acisindan gayet iyi durumdayiz 2.5 yildir ufak tefek aksakliklar haric, her seyi bilmeyi birakin artik

İlk izlenim olarak esneme demis olamaz mi adam gozuyle MR mi cekecekti? Napti tedavi mi uyguladi esneme var kesin diye?

Sacma sapan her seye takilip sonra bu yuzunuze vurulunca da tribe giriyorsunuz. Sakatlik acisindan gayet iyi durumdayiz 2.5 yildir ufak tefek aksakliklar haric, her seyi bilmeyi birakin artik
Ulan büyük acıyla yere yığılmış ve kendisi bile kopma hareketi yapmışken icardi, birşeylerin yırtıldığını veya koptuğunu anlamak için eğitim almaya mı gerek var. Eski topçular bile çapraz veya menisküs gitti diye yorum yaptı. Esneme lafını söyleyince bu, insanlar doğal olarak küçük birşey sanıp ümitlendi. Yüzüne vurma meselesine gelince ben de senin yüzüne birşey vurayım o zaman, böyle millete üstten bakmaya çalışan ukala tavırlarını herkese sergiliyorsun ama bir gün sert kayaya çarparsın ağzının payını verirler.

Cafer millete salça olma birader
kimsin ulan sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt