GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea çok istiyorsa 200 milyon euro verip alır çünkü 2 ay sonra 60 milyonu yapıştırıp alacağız.

Ayrıca 65 milyon istenen gyökeres gibi bir opsiyon varken hocası dahil takımdan ayrılmışken daha kolay bir hedef varken osimheni çok isteyeceklerini zannetmiyorum.
transferdeki sorun bence rakipler değil - çünkü osimhen çok sevdi burayı besbeli (e az parada almıyor - italyada uğraştığı hiç bir tatava yok - herkes adamı seviyor)

bu ama işin %50si cepte kısmı - bu bile mucize bence zaten.

gelgelelim maddi yükü karşılama konusuna - orası muazzam dert.

çünkü baktığın zaman Türkiye ekonomisinde kulüpler BB dahilindeyken bu meblağda trasnfer yapması abzürt bir şey. FFA kısmını bilmem etmem ama UEFA nezdinde de bir şeyler uyandırır o harcama.

tek ama tek formül satış yapacaksın 40 M gelir alacaksın üstünü bir şekil halledersin.

ya da gene mucize olur - osimhen HİÇ BİR ŞEYİ kabul etmez - 1 yıl daha kiralarsın boş kontratla alırsın adamı - bu en en en iyi senaryo olur ama %1 falan ihtimali bana göre.

geçmiş olsun osimhen chelseaye gider ocakda

bitti bu iş

yandık

Bu kadar güzel bir ortamda kaotik chelsaye gitmek için gerçekten aptal olmak lazım..Osi baba zaten yazın istediği kulübe gider rahatlıkla ben sanmıyorum böyle bir hata yapacagini ..

Acun-Hurma-Koç-A.Bulut vs'ler Süper Lig'de nasıl bir menajer ağı kurduysa sivrilen hiç bir yerliyi bırakmıyorlar bize. Anca Göztepe, Eyüp, Trabzon, Samsun gibi bunlara biat etmeyen takımlardan topçu alınabilir gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt