GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray’ı İzlerken Tüylerim Diken Diken Oluyor | Ver Parayı Al Osimhen’i | Yılmaz Vural​

Haluk Yürekli, BCT ve bir kaç kişi daha bu BB'den çıkma işinde Florya harici bir operasyon var kısa zamanda açıklanacak diyorlardı. Yeni bir haber var mı? Yoksa yanlış haber miymiş?

Kendime eklenti yaptım forumdan aldığım keyif katlandı
1731610314374.webp

2 aylik nasil bir ceza aldin gercekten merak ediyom. Dursunun evine baskina mi gittin.
Varmi sitede cezalarin bilgileri. ona gore bizde kufur edelim
Renktas Dursundan başlayıp, BCT adli gazeteci arkadaştan cikmistim. 😊 2 Ayla kurtardığım iyi olmuş olabilir çünkü ipin ucunu kaçırtmıştım 😊

Kolpa atayım biraz

Bence hala çok üst seviye bir oyuncu Dybala, saha içindeki isteğinden yana futbol kalitesinden yana hiçbir problem görmüyorum. İcardi 'nin Galatasaray 'a gelmesi kadar değerli bir transfer olur

Asıl sıkıntı sakatlık problemi, son Juventus döneminden beri o kadar sık sakatlık yaşıyor ki ne kadar güvenilebilir emin değilim

Yoksa kağıt üzerinde Osimhen 'i Dybala 'sı filan bizim için fazlaca iyi

Bu ayar denilen şahsın milliyeti ne bilen varmi ,nezaman denk gelse ağız dolusu küfür ediyor

Dybala sadece bu sezon daha 3 ay oldu 3 kere sakatlanmış
Dybala'ya 15 bonservis 5-7 milyon maaş vermektense Arias veya bu tarz oyuncuya 10 yada sezon başı dendiği 8+4 milyon bonservis ve tahmini 2.5 maaş vermek daha mantıklı en azından sahada olurlar. Eduardo Vargas'ta mantıklı bir seçenek aslında sezon sonu da sözleşmesi bittiği için daha uyguna da olur aslında.

Yaz sonu adı bizimle geçen Otavio'nun son durumu nedir? Koşar, basar, teknik da olarak iyi birisiydi. Öyle adı çıktığı gibi yok oldu gitti haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt