GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda da iyi oynamisti herif

koca sezon bi standart tuturmustu

bi tane takimin herife sulanmamasi tuhaftı

5 e flan birakabilir mi norwich acaba sanmasam da

kontratının bitmesine 1.5 sene kalmış. 5-7 m cash ya da daha yüksek bir paraya (10 m üzeri), sara gibi 50 taksit ile olabilir belki.

sara'dan dolayı yakın zamanda sıcak temasımız oldu. olma ihtimali olabilir.

kanatları barış-yunus yapıp, sallai-sainz ile yedekleyebiliriz bence. arias'a o kadar para vermeyiz. arias olmazsa bu olur gibi...

kontratının bitmesine 1.5 sene kalmış. 5-7 m cash ya da daha yüksek bir paraya (10 m üzeri), sara gibi 50 taksit ile olabilir belki.

sara'dan dolayı yakın zamanda sıcak temasımız oldu. olma ihtimali olabilir.

kanatları barış-yunus yapıp, sallai-sainz ile yedekleyebiliriz bence. arias'a o kadar para vermeyiz. arias olmazsa bu olur gibi...
Rashica'dan dolayı da bizi zülkmeye kalktılar. 1 sene sözleşmesi kalmış 28 yaşındaki adama 10 milyon bonservis çektiler

Rashica'dan dolayı da bizi zülkmeye kalktılar. 1 sene sözleşmesi kalmış 28 yaşındaki adama 10 milyon bonservis çektiler
3 yıl önceki teması mı baz alalım 3 ay öncekini mi tuna fish? :d

bu arada son zamanlarda bana hep muhalifsin, internetteki hamlelerine dikkat et SAMSUN UZAK DEĞİL :d

Berkan baski altinda şu paslarin hepsini rakibe atar,yine erkek gibi oynamis jelert.gozu kör olanları anca hz.musa adam eder.asasi lazım göze sokmak için

Berkan baski altinda şu paslarin hepsini rakibe atar,yine erkek gibi oynamis jelert.gozu kör olanları anca hz.musa adam eder.asasi lazım göze sokmak için

eğer bir gün bir rakibimizin kadrosunda hiç 21 yaş üstü topçu olmazsa, o zaman gönül rahatlığı ile oynatabiliriz jelert'i. :d

kardeşinin bir olayı vardı sanırım. ondan sonra konsantrasyonunu kaybetmiş, hep geriye gitmişti. benim hatırladığım bir psg maçımız vardı sami yen'de. 4-2 kazandığımız. orada çok ucuz 2 gol yemişti. genelde temiz kalpli bir adamdı ama.

Yalan olduğunu düşünüyorum ve açıkcası umuyorum. Sonuçta 6-7 milyon euro belki daha fazla maaşı olacak onun yerine daha genç gerekirse 15-20 milyon bonservis ver ama 2-2.5 maaşı olsun. 10 yıl kaleni korusun yada satma ihtimalin olsun. Jorgensen, Restes, Meslier, Agirrezebala gibi pahalı ama garanti isimler yada Kotarski, Tzolakis, Zion Suzuki vb. gibi daha kumar ama daha uygun isimlere gitmek daha iyi olur bence.

bunun rövanşında da fransa'da 0-4 yenilmiştik sanırım. cem yılmaz'ın motorola reklamı dönüyordu paso :d
Maalesef o macta hayatimda Galatasaray kaybetsin diye ilk ve tek duami etmisimdir. Cunku rahmetli annem kanserdi ve o gece cok rahatsizdi. Galatasaray kaybetsin yeter ki annem yasasin diye dua etmistim. Bir dakika maca bir dakika anneme bakiyordum. Allah rahmet eylesin.

Maalesef o macta hayatimda Galatasaray kaybetsin diye ilk ve tek duami etmisimdir. Cunku rahmetli annem kanserdi ve o gece cok rahatsizdi. Galatasaray kaybetsin yeter ki annem yasasin diye dua etmistim. Bir dakika maca bir dakika anneme bakiyordum. Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt