GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah yanılan biz oluruz :D
daha 3 hafta var maça yaw. 1000 tane dinamik değişebilir. tam tersi, bjk'da atıyorum bi gedson-rafa sakat/cezalı olsa bodrumspor'a dönüyorlar. bir bakmışsın fb doğal favori olmuş. bu da olabilir.

ben puan kaybı olur diye iddia etmiyorum. sadece demek istediğim, gözle görülür bir ittifak olmasına rağmen bence maç satma olmaz yaw. o kadar taraftarı olan bir kulüp bjk sonuçta. kimse aptal değil.

daha 3 hafta var maça yaw. 1000 tane dinamik değişebilir. tam tersi, bjk'da atıyorum bi gedson-rafa sakat/cezalı olsa bodrumspor'a dönüyorlar. bir bakmışsın fb doğal favori olmuş. bu da olabilir.

ben puan kaybı olur diye iddia etmiyorum. sadece demek istediğim, gözle görülür bir ittifak olmasına rağmen bence maç satma olmaz yaw. o kadar taraftarı olan bir kulüp bjk sonuçta. kimse aptal değil.
Ulan benim demek istediğim Maç satma muhabbeti değildi hoca kalitesi Fark'ıydı der şu şekilde kaçarım temsili yav :D Böyle belalı işleri pek sevmem :D
Sener şener GIF - Sener Sen Şener - Discover & Share GIFs

Yaw jk son 3 senede iki defa 6.; bir kez 3. olmuş. HArat’ın aklı varsa 2.’liği almaya bakıp, sene sonu olan seçime güçlü girer de bu kafayla yine 6. olur bunlar. Salıncağa devam edeceklerse Samsun, Eyüp, Göztepe bunların önünde bitirir

Borja sainz 23 ünde keremin olgun hali gibi şu an

Ne akıl meşalesiydi ki bu sönen, Ne yürekti, o artık çarpmayan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt