GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor ahmet cobanoglunu vitrine çıkarmadan almak lazim.cocuk Galatasaraylı.
1000014466.jpg
Bursa 2008 jenerasyonu fevkalade bi jenerasyon.

Bursaspor 2008 ve 2009 dogumlu oyuncularini a takima monte edecekmis.ahmet 16 yasinda ama seneye sans bulması muhtemel tff1.ligde

bugün amatör şube maçları var EYVAH

Bana da Lyon bu parayi bulamaz ya da bulmak icin bir fire sale yqpacaktir gibi geliyor. Illa ki birileri vardir kadrolarinda yedek icin bile olsa alinacak. Bakmak lazim.
Kendi kulüpleri arasında hülle yapacak gibi duruyor.
Bir yerin hissesini satacak sonra o parayla lyona yatırım ve bonservis ile kredi kartı atlatır gibi borç atlatacaklar.
Bunu engellerlerse o zaman g.te gelirler fırsat doğar. Transferleri bizden önce bitiyorsa onların transferi bittikten sonra bize fırsat doğabilir. Burada da avrupaya yazdıramama sıkıntısı doğabilir ancak.
Ben normal dönemde fırsat olabileceğini düşünmüyorum çünkü sezonun sonuna kadar süreleri var.

Bir yerin hissesini satacak sonra o parayla lyona yatırım ve bonservis ile kredi kartı atlatır gibi borç atlatacaklar.
Bunu engellerlerse o zaman g.te gelirler fırsat doğar. Transferleri bizden önce bitiyorsa onların transferi bittikten sonra bize fırsat doğabilir. Burada da avrupaya yazdıramama sıkıntısı doğabilir ancak.
Ben normal dönemde fırsat olabileceğini düşünmüyorum çünkü sezonun sonuna kadar süreleri var.
Amerikali degil mi abi? Her sey beklenir bu heriften. Yine de takipte olalim.

Palace’ye Fofana’yı falan yollar, Botafogo’ya da çöplerini yollarlar. Biraz pazarlıkla puan silme + para cezasına falan çevirirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt