GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birine sordum,güvenilir dedi.benim takip ettiğim ve beni takip eden yüksek takipçili hesaplar guveniyo buna.bir de başka bi arkadaşa sorayim
Geçmişi neymiş ki, kimmiş de güveniliyor anlamadım ben. Benim hesapta sorun yoksa üstte paylaştığın tweetten daha eski bir paylaşımı da yok galiba gördüğüm kadarıyla. Bundan bağımsız zaten ismi geçen isimlerle ilgilenilmesi sürpriz olmaz ama birbirinin alternatifi isimler değil, ona da @Hasan Bekir değinmiş. Aralık ortası gibi isimler netleşir muhtemelen

Takımda zaten bek yok ki

O yüzden ha 3-4-2-1 oynamışsın ha 4-2-3-1

Ben beğenmiyordum bizim 4-2-3-1'i ve 3-4-1-2 baya heyecanlandırıyodu

2011-12 sezonunda 4-4-2'ye dönünce yakaladığımız oyunu yakalamıştık

Yazık oldu artık mümkün değil. 3-4-3 aynı lezzeti verir mi bilemiyoruz

3--4-1-2 iyi de, nefes yetmez o sisteme

Davinson'u isteklerse Brahim Diaz'i versinler. Zaten seneye Alman'i da alacaklar
Hatta istemezlerse de isteyelim. Bonservis ödemeye değer birisi

3--4-1-2 iyi de, nefes yetmez o sisteme
çalışırsan yeter
Katilma oranim = %0
3-4-3 / 3-5-2'nin bir varyantını oynayalım desek kanat bek oynayacak tek adam var
Dörtlü oynasak geleneksel bek olarak oynayacak yine tek bir adam var

Kaan Ayhan ne kadar sevsem de orada çok zorlanıyor bence doğal olarak. Metehan, Abdülkerim falan da bekte düzenli oynatılabilecek adamlar değiller. Berkan da zorlanıyor maalesef ki normal

Barış ve Yunus ise o pozisyonda harcanıyor. Sallai et mi balık mı hala anlamadım. Ki 3-4-3 yahut 4-2-3-1 fark etmez çift forvet oynamayacağımız için bu adamlar kanatlarda lazım olacak bize ki orada zaten daha iyiler

Hoca 2 gündür röportaj veriyor, gerizekalilar 1 tane bile düzgün soru soran yok ,takımla alakalı oyun yapısıyla vs soru yok sadece osimhen soruyor tek hucreliler

Hoca 2 gündür röportaj veriyor, gerizekalilar 1 tane bile düzgün soru soran yok ,takımla alakalı oyun yapısıyla vs soru yok sadece osimhen soruyor tek hucreliler
Kaliteli gs kanallarına konuk olsa güzel program olur da piyasadaki malum takım yapılanması ürünlerinde boşa programa çıkıyor

Bu Evander Sara etkisi verir miydi acaba 10 numarada?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dybala değil burada bahsedilen bence Dybala kanat oynayamaz. Jhon Arias yada sezon başında yazılan Ruben Vargas olma ihtimali daha yüksek ama Vargas'ın sakatlık varmış sanırım.
hoca hep sanchez tarzi birini istiyordu boyle kanatlarda heryerde dolasan gezgin forvet ama mertens gibi firsatci degil daha yirtici mesela tevez gibi isiran.

ikinci forvet olarak bence icardi'den daha faydali olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt