Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.195
- 994
- 1.233
Son mükemmel bir iş olur. Çok isterim kendisini.
40 yaşında bile isterim böyle bir adamı.
40 yaşında bile isterim böyle bir adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah. Bu arada Kayseri'de mane de oynamayacakmis.
Daha kötü senaryo mu var? Sakat adam gelmesinSon'u alıp mertens yerinde kullanmak muazzam iş olur. O da kariyerinin sonlarına doğru sahte forvet oynamaya başladı yüksek oyun zekasıyla mertens'in kattiklarinin daha fazlasını da verir. Tek sıkıntısı çok sık sakatlanması ve yaşının da ilerlemesiyle bu sakatlıkların daha da artma olasılığı.
Kulübün 14 milyar borcu varSon'u alıp mertens yerinde kullanmak muazzam iş olur. O da kariyerinin sonlarına doğru sahte forvet oynamaya başladı yüksek oyun zekasıyla mertens'in kattiklarinin daha fazlasını da verir. Tek sıkıntısı çok sık sakatlanması ve yaşının da ilerlemesiyle bu sakatlıkların daha da artma olasılığı.
7 milyarKulübün 14 milyar borcu var
Sen sonu gelmiş son diyorsun
Bu hesap çok sallıyor abi ama asıl ligi domine edecek transfer son gibi bi transfer olur.simdi benim yas hic yetmiyor ama fb hojdonku aldığı donem biz rivaldoyu alabilecekken almamışiz ama olimpiakosa şampiyonluklar yasatmis adam.aslinda rafa silva falan değil tecrübesi ile usta diye niteleyebilcegimiz birileri lazim
Bırak bu işleri7 milyar
14'ü hangi fenerliden gördün.Kulübün 14 milyar borcu var
Sen sonu gelmiş son diyorsun
14'ü hangi fenerliden gördün.
Sakat dediğim öyle kronik birşey değil zaten son'un kariyeri sakatlıklarla geçmedi ama premier lig temposundan çıkan oyuncular fiziksel olarak sıkıntı yaşayabiliyor diğer liglerde tıpkı fred'de olduğu gibi. Son demek asya pazarına açılmak demek asya futbolunun en önemli figürünü kadronda bulundurmak çok sayıda taraftar kazandırır kulübe. Ekonomik katkısı da fazla olur.Daha kötü senaryo mu var? Sakat adam gelmesin
Kesinlikle ki kadro sorunuda başladı aslında mou gelir gelmez geçen sene takiminsirtlayan yerli oyuncuları kesti ki en büyük hatasi bu ,şu an skor odaklı oynuyorlar ama gol yememeleri tamamen mucize ,talisca misal mou degil.acun istiyor.bence bize karşı ezildigi icin ,merak ettigimse mountazminat için zorlarmi acabaİfb'de kadro değil hoca sorunu var. Kim gelirse gelsin iflah olmaz.
o miktar kulübün tüm taahütleri dahil toplam tutar. borç-alacak farkı önemli. + kulübün değerleri bu borç-alacak farkını ne kadar karşılayabiliyor.![]()
Galatasaray'ın borcu resmen açıklandı!
Galatasaray Kulübü, 31 Ağustos 2024 tarihi ile güncel borç tutarının 14 Milyar 238 Milyon 942 Bin 164 TL olduğunu KAP'a açıkladı.www.hurriyet.com.tr
Fazla gs twitter hesabı gezme
Beni ilgilendirmez dostum borç 14o miktar kulübün tüm taahütleri dahil toplam tutar. borç-alacak farkı önemli. + kulübün değerleri bu borç-alacak farkını ne kadar karşılayabiliyor.
sana böyle bir konuda böyle ciddi ciddi yazınca bir garip oldum ulan :/
Toplam yükümlülük 14 milyar TL oyuncuların tüm sözleşmeleri, taksitli bonservisler, banka borçları bir de nakit çıkışı gerektirmeyen yükümlülüklerin toplamı olması lazım. Yoksa Kap'a açıklanana göre o dönem 120 milyon TL kar açıklanmış öz sermayede de + 680 milyon TL olmuş.14'ü hangi fenerliden gördün.
ödeyin.Beni ilgilendirmez dostum borç 14
Ödeyin de göreyim
Tamamdırödeyin.
aha dedim.