GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashford kiralık diyorlarmış. Bence çok çok iyi oyuncu ama sanki inanılmaz fazlalıkta maç seçecek gibi.

Son'u alıp mertens yerinde kullanmak muazzam iş olur. O da kariyerinin sonlarına doğru sahte forvet oynamaya başladı yüksek oyun zekasıyla mertens'in kattiklarinin daha fazlasını da verir. Tek sıkıntısı çok sık sakatlanması ve yaşının da ilerlemesiyle bu sakatlıkların daha da artma olasılığı.

Son'u alıp mertens yerinde kullanmak muazzam iş olur. O da kariyerinin sonlarına doğru sahte forvet oynamaya başladı yüksek oyun zekasıyla mertens'in kattiklarinin daha fazlasını da verir. Tek sıkıntısı çok sık sakatlanması ve yaşının da ilerlemesiyle bu sakatlıkların daha da artma olasılığı.
Daha kötü senaryo mu var? Sakat adam gelmesin

Kulübün 14 milyar borcu var
Sen sonu gelmiş son diyorsun

karakterli oyuncu cok isterim mertens yerine cuk oturur
Bu hesap çok sallıyor abi ama asıl ligi domine edecek transfer son gibi bi transfer olur.simdi benim yas hic yetmiyor ama fb hojdonku aldığı donem biz rivaldoyu alabilecekken almamışiz ama olimpiakosa şampiyonluklar yasatmis adam.aslinda rafa silva falan değil tecrübesi ile usta diye niteleyebilcegimiz birileri lazim

Daha kötü senaryo mu var? Sakat adam gelmesin
Sakat dediğim öyle kronik birşey değil zaten son'un kariyeri sakatlıklarla geçmedi ama premier lig temposundan çıkan oyuncular fiziksel olarak sıkıntı yaşayabiliyor diğer liglerde tıpkı fred'de olduğu gibi. Son demek asya pazarına açılmak demek asya futbolunun en önemli figürünü kadronda bulundurmak çok sayıda taraftar kazandırır kulübe. Ekonomik katkısı da fazla olur.

İfb'de kadro değil hoca sorunu var. Kim gelirse gelsin iflah olmaz.
Kesinlikle ki kadro sorunuda başladı aslında mou gelir gelmez geçen sene takiminsirtlayan yerli oyuncuları kesti ki en büyük hatasi bu ,şu an skor odaklı oynuyorlar ama gol yememeleri tamamen mucize ,talisca misal mou degil.acun istiyor.bence bize karşı ezildigi icin ,merak ettigimse mountazminat için zorlarmi acaba

Fazla gs twitter hesabı gezme
o miktar kulübün tüm taahütleri dahil toplam tutar. borç-alacak farkı önemli. + kulübün değerleri bu borç-alacak farkını ne kadar karşılayabiliyor.

sana böyle bir konuda böyle ciddi ciddi yazınca da bir garip oldum ulan :/

o miktar kulübün tüm taahütleri dahil toplam tutar. borç-alacak farkı önemli. + kulübün değerleri bu borç-alacak farkını ne kadar karşılayabiliyor.

sana böyle bir konuda böyle ciddi ciddi yazınca bir garip oldum ulan :/
Beni ilgilendirmez dostum borç 14
Ödeyin de göreyim

14'ü hangi fenerliden gördün.
Toplam yükümlülük 14 milyar TL oyuncuların tüm sözleşmeleri, taksitli bonservisler, banka borçları bir de nakit çıkışı gerektirmeyen yükümlülüklerin toplamı olması lazım. Yoksa Kap'a açıklanana göre o dönem 120 milyon TL kar açıklanmış öz sermayede de + 680 milyon TL olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt