- 22 Ağustos 2010
- 32.971
- 37.812
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Galatasaray'ın borcu resmen açıklandı!
Galatasaray Kulübü, 31 Ağustos 2024 tarihi ile güncel borç tutarının 14 Milyar 238 Milyon 942 Bin 164 TL olduğunu KAP'a açıkladı.www.hurriyet.com.tr
Fazla gs twitter hesabı gezme
tamamdırEkli dosyayı görüntüle 268502
o toplam borç miktarı, borç alacak miktari arasında ki fark kulübün gerçek borcudur.
7 milyar civarı da 1 milyarını üstüme aldımNet borc kac?
GSC olarak7 milyar civarı da 1 milyarını üstüme aldım
Satılmış olmayan 2 takımdan 5 gol yediler 2 maçta. Talisca gibi oyunu top ayağına gelince oynayan ve taşınması gereken oyuncuyu o kadro kaldırmaz. Zaten Maxim ve Tadiç taşınması gereken oyuncular. Bizde öndeki ikiliden biri olsa biz bile bir nebze taşırdık.talisca fb'ye güç katacaktır. boş yapmayak.
herifler zaten full kapalı oynuyordu. kazma anadolu takımları bunlara gol mol atamıyordu. bu mallar da kadayıf hücum hattı ile etkili olamıyordu, bu talisca bireysel yeteneğiyle gol atacaktır.
kendisi paraya iman eden, aidiyetsiz bir topçudur o ayrı.
Veli senin espirilerin beni deli edeceködeyin.
aha dedim.
veli etmesi gerekmez mi?Veli senin espirilerin beni deli edecek
amkarbat-ismail ile gayet taşırlar bence yaw. 36 maçın 30unda falan.Satılmış olmayan 2 takımdan 5 gol yediler 2 maçta. Talisca gibi oyunu top ayağına gelince oynayan ve taşınması gereken oyuncuyu o kadro kaldırmaz. Zaten Maxim ve Tadiç taşınması gereken oyuncular. Bizde öndeki ikiliden biri olsa biz bile bir nebze taşırdık.
Yukarıda halilde yazmış, geri koşan oyuncu kalmadı takimlarinda skimski skor yapamıyor ama geriye yardıma koşuyor kademe yapıyor, talisca tabiki skor yapar ama fenerin maçlarda gol yemesi daha kolay hale gelir o denli riskli transfer by kadroda ,geçen seneki fener kadrosunda olsa misal ozaman işte iş yapar denirdiamkarbat-ismail ile gayet taşırlar bence yaw. 36 maçın 30unda falan.