GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi artik ciddiye alin yav, oyuncu aliyoruz, ya yetersiz yada bizim oyuna uxumsuz oluyor. Okan Buruk liste hazirlamasin, önune secenekler verilsin ordan oyuncu secsin
Sportif direktör gerekiyor bunun için
Oguz aydın yerine gittik sallai aldık hem daha pahalı hem daha kötü

Hocam bir kişi 10 lige bakıyormuş, arkadaş mısırdan sorumlu mısır ligini izleme fırsatım olmadı diyor belki orada yeni salah var biz bilmiyoruz.
Ben benfica gibi sporting gibi bir yapınız olsun istiyorum dediğin paralara da gerek yok, bugun 2 bek aldık 20m euro çöpe gitti sallai çöp 3 sene aldığımız yığınla çöpe giden para var
Diyorum ya bir data sonucunda bunlara böyle 10 lig düşüyor. Şöyle söyleyeyim çok gelişmiş sistemler var topluluklar tarafından bu çocuğun yetenekli olduğu rapor ediliyor bir havuza alınıyor para karşılığı sana bunu sunuyorlar zaten.
Bunun 10 lig dediği aslında filtrelenmiş havuzdan nokta atışı oyuncuları izleme.

Scouting konusunun öneminin savaşını verenlerden birisiyim bende, hatta bizde scouting olmadığını öneriye göre de oyuncu analizi çıkarıldığını söylüyorum çünkü sistemimiz. Transfer döneminde böyle çalışıyoruz diğer dönemlerde de standart çalışma.
Dediğine de katılıyorum 20 milyonu bir çırpıda çöpe attık hele takoz köhn sayarsak 25 milyon. Bir boey bulduk onu yedik.
Mevcut yönetimin ve hocanın da genç oyuncu bulalım geliştireyim diye bir mottosu yok, bir miktar hazır olsun gelsin katkı versin yapı bu ve buna göre bakılıyor.

Bunlara genç velet var mı diye sormaları da nedenle.
Ancak katılmadığım nokta data yok video yok kısmı. Biz 2013 yılından beri bu sistemleri kullanıyoruz zaten. 1 sene kalıp giden adamın bu noktada boklamasına karşıyım.

3-5 milyon arası 20li yaşların başında görece hazır oyuncu bulamayan da yol alsın.
10 tane ligden sorumlu olup ben sarayı buldum diyen adamı dövmek lazım.

Gözünün önündeki maçta bize şov yapan herifleri bile bulamayan ekip hakkında çok şaapmamak lazım.
Bunun 2 örneği de 19 yaşındaki hojlund ile 31 yaşındaki ispanyol sainz. İkisine de o dönem ihtiyacımız olan oyunculardı.

Bunları acil koduyla kulübd raporlayamayan adamların scout departmanında zaten yeri yok. Başındaki adam dahil.

Sarayı 2 sene takip etmişiz ama patlama yapınca gözümüze batmış.

Diyorum ya bir data sonucunda bunlara böyle 10 lig düşüyor. Şöyle söyleyeyim çok gelişmiş sistemler var topluluklar tarafından bu çocuğun yetenekli olduğu rapor ediliyor bir havuza alınıyor para karşılığı sana bunu sunuyorlar zaten.
Bunun 10 lig dediği aslında filtrelenmiş havuzdan nokta atışı oyuncuları izleme.

Scouting konusunun öneminin savaşını verenlerden birisiyim bende, hatta bizde scouting olmadığını öneriye göre de oyuncu analizi çıkarıldığını söylüyorum çünkü sistemimiz. Transfer döneminde böyle çalışıyoruz diğer dönemlerde de standart çalışma.
Dediğine de katılıyorum 20 milyonu bir çırpıda çöpe attık hele takoz köhn sayarsak 25 milyon. Bir boey bulduk onu yedik.
Mevcut yönetimin ve hocanın da genç oyuncu bulalım geliştireyim diye bir mottosu yok, bir miktar hazır olsun gelsin katkı versin yapı bu ve buna göre bakılıyor.

Ancak katılmadığım nokta data yok video yok kısmı. Biz 2013 yılından beri bu sistemleri kullanıyoruz zaten. 1 sene kalıp giden adamın bu noktada boklamasına karşıyım.

3-5 milyon arası 20li yaşların başında görece hazır oyuncu bulamayan da yol alsın.

Gözünün önündeki maçta bize şov yapan herifleri bile bulamayan ekip hakkında çok şaapmamak lazım.
Bunun 2 örneği de 19 yaşındaki hojlund ile 31 yaşındaki ispanyol sainz. İkisine de o dönem ihtiyacımız olan oyunculardı.

Bunları acil koduyla kulübd raporlayamayan adamların scout departmanında zaten yeri yok. Başındaki adam dahil.

Dünya çapında bir scout ekibi ve sistemi kurabilmek bence Osimhen transferinden bile önemli.
Asıl kurtuluşumuz burada.
Yoksa Florya'dan sonra borcu sıfırlasak bile yine aynı borcu tekrardan yapacağız.

Dediklerine katılıyorum, sporting benfica scout şefi kimse parayı basıp getireceksin. Gelsin istediği gibi burada sistem kursun, onun onayı olmadan da bir kişi alınmasın.

Dünya çapında bir scout ekibi ve sistemi kurabilmek bence Osimhen transferinden bile önemli.
Asıl kurtuluşumuz burada.
Yoksa Florya'dan sonra borcu sıfırlasak bile yine aynı borcu tekrardan yapacağız.
Bence o derece dallanıp budaklanmaya da gerek yok. Bizim ülkeye ve sisteme uyabilen 3-5 tane ülke belirleyip geçmek lazım.
Şimdiki gibi(yukarıda anlatılan 1kişi 10 lige bakıyor gibi ucube sistemlere gerek yok)
Güç kuvvet istiyorsan danimarka, isveç, çekya, polonya vs. Bir ekip de güney amerika uruguay, özellikle kolombiya yeterli arjantin brezilyayı bize yedirmezler zaten.
Özellikle bazı takımları iyi filtrelemek lazım adam gidiyor tanzanya liginden oyuncu alıp geliyor bunu sürekli hale getirmiş. Orayı da filtreleyip en iyilerini alan başka kulüp var zaten.
Hedef kitle araştırma yaptığın ülkede o ülkenin vatandaşıysa max 20 diğer ülkelerin vatandaşıysa 22 yaşına kadar bir filtre uygulamak olmalı. Nordsjealleand 2 senede 25 milyon değere çıkarabildiği oyuncuyu 2.seneden önce 6-7 ye indireceksin.

Bizim yapacağımız bir nevi filtrelenmiş scout olmalı. Bu şekilde daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.
Bizde sınırsız yabancı diye bir sistem olmadığından yetenek bulalım çok erken keşfedelim sisteminin turma şansı yok. 18 yaşındaki bebeyi oynatacaksın ki gelişsin. Ülke olarak buradan kaybediyoruz zaten.

35 yaşındaki amcalara Türk pasaportuna sahipse evladım paşam yetenek fukarası olsan da sen oyna. Dünyanın herhangi bir yerinde 50 milyon değerlemeye çıkabilecek 18 yaşındaki yetenekli çocuğa kardeş sınır koyduk yeteneğinin önemi yok 12 kişiden biri olamazsan yerin yok. Bu ucube sistemde bizim hiç bir şekilde kurtuluşumuz yok.

Elin sümüklü danimarka kulübü 40 milletten oyuncuyu alt yapıdan yetiştiriyor sezonun ortasında çıkarıyor takıma monte ediyor sen bunu bile yapamıyorsun niye sınır var.

Bu beyin bu ülkede olduğu sürece en mantıklı iş hazır oyuncu almak maalesef sistem buna itiyor.

Dediklerine katılıyorum, sporting benfica scout şefi kimse parayı basıp getireceksin. Gelsin istediği gibi burada sistem kursun, onun onayı olmadan da bir kişi alınmasın.
Bizim 2 sene içinde şöyle 50 milyonu acımadan bir sistem ve oyuncu grubuna acımadan basmamız gerekiyor.
Avrupadan bir kulüp sahibi olarak oraya bu yatırımı yapmak lazım. Keşif, tesis, oyuncu hazırlama ve özellikle oynatabilme kısmı çok önemli.
İngiltere 2 den 30 milyona kulüp alınabiliyorsa 50 milyoa oyuncu dahil kusursuz bir sistemi kurabiliriz.

Bizim 2 sene içinde şöyle 50 milyonu acımadan bir sistem ve oyuncu grubuna acımadan basmamız gerekiyor.
Avrupadan bir kulüp sahibi olarak oraya bu yatırımı yapmak lazım. Keşif, tesis, oyuncu hazırlama ve özellikle oynatabilme kısmı çok önemli.
İngiltere 2 den 30 milyona kulüp alınabiliyorsa 50 milyoa oyuncu dahil kusursuz bir sistemi kurabiliriz.
Ben hollanda liginden alınmalı diye düşünüyorum, hollanda ligi çok rekabetçi değil ve oyuncuların kendinileri gösterebildiği geliştirebildiği her türlü skor yapabildiği bir lig. Oradan alınacak bir pilot takımla hem yunus ozan efe hamza bartuğ vs cocuklar 16-17 yaşından itibaren oynayabilir hem de ucuza bulduğun scouting oyuncularını deneyebilirsin

Transferi artik ciddiye alin yav, oyuncu aliyoruz, ya yetersiz yada bizim oyuna uxumsuz oluyor. Okan Buruk liste hazirlamasin, önune secenekler verilsin ordan oyuncu secsin
Championship gibi bilinen bir ligin altını üstüne getirip 20m euro piyasa değeri olan 25 yaşındaki sarayı keşfettim diyen ve bunu böbürlenerek anlatabilen scout ekibimiz sence durumu ne kadar ciddiye alabilir,durumun kendisi komik bi kere

20 verdiğimiz adama bir de kefil olmuş ahahah tutmasa parayı kendisinden mi tahsil edecektik sanki

Ben hollanda liginden alınmalı diye düşünüyorum, hollanda ligi çok rekabetçi değil ve oyuncuların kendinileri gösterebildiği geliştirebildiği her türlü skor yapabildiği bir lig. Oradan alınacak bir pilot takımla hem yunus ozan efe hamza bartuğ vs cocuklar 16-17 yaşından itibaren oynayabilir hem de ucuza bulduğun scouting oyuncularını deneyebilirsin
Pazarı falan da iyi hollanda dediğin gibi bu iş için en uygun ülke.
Yetiştirdiğin çocuğu kulübe geri alamasan bile satıştan çok ciddi kar bıraktırır.
En son örneği bu sene iki stoperden yaşadık.
Emin ile ross toplasan 4 milyon kar ettik. Bunlar o ligde kendini gösterse
Sadece ikisinden 10+ çıkarırdık. 3 senede böyle oyuncu satışından kulüp parası çıkar kendi kendine ekosistemi döndürecek bir kulüp haline gelir.

irfan can kahveci 3 yıllık sözleşme imzalayacakmış fenerbahçesiyle

Bülten fena
Bjk göz
Sou liv
Koc ban

Hangisine bakicam karar veremiyorum

75 m euro'ya topçu alınması tartışılıyor ama şu anda Sivas'ta oynanan hava şartları ve zemine bakın.

Sivas ta zemin ve hava rezalet

Büyük ihtimal puan birakacagiz orda ama bizden önce ayni hafta bjk-fb var

En azindan beraberlik ciksa belki puan kaybi lüksümüz olur

Veya sansimiza o gün kar yagmazsa kazaniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt