GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..

Ekli dosyalar

• IMG_0117.webp
    IMG_0117.webp
    119,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0122.webp
    IMG_0122.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 14
Fb bedelli sermaye artışı yapmış 900 milyon Tl gelir bekleniyormuş bunun 600-700 milyonu ile BB borçlarını azaltacaklarmış kalan miktarı da futbolcu maaşlarında kullanacaklarmış. Bu noktada TS ve Bjk zaten sermaye artışı yapmış ve kotalarını doldurmuştu şimdi Fb'de yaptı sıra bize geldi sanırım. Florya ihalesi ile birlikte biz de sermaye artışı yaparız diye düşünüyorum yakın zamandaki zaten Mart ayında sermaye tavanını 2.7 milyar TL'den 5.4 Milyar TL'ye çıkarılıp sermaye artışı için ön hazırlık yapılmıştı.

devre arasında ANTRENMAN SAHASI MI DEĞİŞTİRİLİR

KEMERBURGAZA OCAKTA GEÇER İSEK ŞAMPİYONLUK GİDER
Devre arası bir ara oluyor mu? Oluyorsa o arada alışılabilir. A takım bölümü tamamiyle hazır olduğu ortamda belli olmaz. Florya'daki antrenman sahalarının durumu da önemli burada aslında bir ara nasıl olsa Kemerburgaz'a geçilecek diye oradaki zemin değiştirilmedi o yüzden Okan hoca pek memnun değil deniyordu. Okan hoca yönetimle gitmiş bu milli arada geçen hafta işte çok memnun kalmış deniyor. 2 sahaya ek olarak bu yan tarafta ayrı bir çim alanını Okan hocanın isteği ile yapmışlar mesela ekstra kaleciler ve yeri geldiğinde sakatlığı yeni atlatan bireysel antrenman yapmak için bir alan olarak. Karar verici Okan hoca olmalı. Ben olsam sezon sonu geçilmesini daha doğru bulurum. Bu noktada da BB'den çıkma, faizden kurtulma falan giriyor devreye.

yok bizde

alabilirmiyiz
Yok. Bizim seneye maaş bütçesini indirmemiz lazım bana sorarsan 70 milyon sürdürülebilir değil mevcut yayın gelirleriyle. 50 baremi olmalı bizim maaş bütçemiz. Yada yayın parası artmalı artık ligde oynayan gelen oyunculara bak bir de verilen yayın parasına bak yürümez bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt