Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Arias için yüksek bonservis ve maaş verilmemeli çünkü patlarsa gönderme şansımız olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak atsaniza yahu, ha bire yaziyorsunuz format bu falan diye. Biz de okuyalim iste.Format bu şekilde, kura falan yok çeyreğe kadar
ilk 8 de bitirenler son 16 da da seri başı olacak yani eşleceği takımlar 9 24 arasında olup turu geçenlerden olacak böyle bir şey yok
3 milyondan aşağı maaş vermeyizArias için yüksek bonservis ve maaş verilmemeli çünkü patlarsa gönderme şansımız olmali
Herifte yemek fetişi var beni niye etiketliyorsun?
Can Uzun,Eren Dinkçi,Taha Altıkardeş,Burak İnce,Ümit Özdağ bu gençleri kadroya katmamız lazım.
Kaynak atsaniza yahu, ha bire yaziyorsunuz format bu falan diye. Biz de okuyalim iste.
Kaynak istiyorsam demek ki bu konu ozelinde itimatim yok. Bu kadar basit. Kaynak icin sagol, P.EnisUEFA
www.uefa.com
Kardeş kaynaksız hiçbir şeye itimatın yok mu format bu diyoruz en sade anlatımla işte neyini kurcalıyorsun
Vaziyet alın kavga varKaynak istiyorsam demek ki bu konu ozelinde itimatim yok. Bu kadar basit. Kaynak icin sagol, P.Enis
Yokbu sene ligte devre arası tatili olacakmı ?
Ümit Akdağ olacaktı.bonservis olarak suriyeli mi vereceğiz reis