- 17 Ağustos 2009
- 44.176
- 33.288
- 3.448
Temu sponsorluğu mu alıyoruz formaya yoksa. Maç sırasında yazı falan düşer eğleniriz. Tam Dursun Özbek'lik iş olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tribünlere sponsor olmak isteyen çıkacağını sanmıyorum. Bir kez Pegasus olmuştu sadece başka da hatırlamıyorum. Bu büyükelçi ziyaretleri de her dönem olan şeyler Çin- sponsorluk söylentileri çıktı diye şimdi gündem oluyor yoksa bir şey çıkacağı yok bunlardan iyi niyet görüşmesi falan en fazla ama dönen espriler keyifli şahsen.Tribünlere isim alsınlar. Byd tribünü, Samsung tribünü. Böyle böyle alacağız Osi'yi
Aboneleri olsam ücret geri iadesi isterdim. Hatta sosyal medyada etkinlik ile protesto, toplu dava falan ederdim sonuçta abonelik satarken La Liga reklamı, Seri A reklamı ile sattılar.S Sport, Rtük'ten ceza yiyince La Liga'yı yayınlamama kararı almış. Mezura alıp Bodrum stadında ölçüm yapmaya devam etsinler.
ülkeler bize sponsor olmak icin kavga ediyorlar
Mezura alıp Bodrum stadında ölçüm yapmaya devam etsinler.
Mezura alıp Bodrum stadında ölçüm yapmaya devam etsinler.
Bein'in ülkemizdeki şubesini de arka bahçeleri yapmış bunlar ama dediğin gibi diğerlerinden iyidir en azından temizlenip objektif hale gelebilir belkiUmarım vesile olur da bein alır bu iki ligi de. Acun ve Saran'ın rezillikleri bir değil iki değil. Katarlıları bin kere tercih ederim bunlara.
En kötüsü bunların en iyisinden iyidir, o kadar diyeyim.Bein'in ülkemizdeki şubesini de arka bahçeleri yapmış bunlar ama dediğin gibi diğerlerinden iyidir en azından temizlenip objektif hale gelebilir belki