GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye yazacağım bilmiyorum.
Bugün fenere en az 2 penaltı çıkardı. Şimdi hakkımız verilmiyor. Bu zaten başlı başına sorun ama bir de artçı etkisi var. Bunu rakipler de görüyor ve ceza sahasının içinde bize paldır küldür girerken fenere karşı daha temkinliler çünkü dokunsalar penaltı. Yönetim ne yapıp edip çare bulmalı.

Diğer konu, dikkat ederseniz VAR'da güya bizim lehimize iletişim halindeler gibi yapıyorlar ama lehimize bir şey çıktığı yok. Tek amaç oyunu yavaşlatıp soğutmak

Puan kaybından haricen,

ivme-momentum-şans , ne derseniz,
fb ye dönüyor

sakatlıklar, önce Icardi, Apo,

bir şey yapmalı.

5 puan 3'e düşer, 3, 1'e düşer, geçilir gideriz,

güçlenmek lazım.

İç saha avantajımız bitti, artık dep dep dep.

Kontra oynayacaksın kardeşim. Elinde hala defansif olarak kafasını maça verdiğinde çelik gibi olan nelsson davinson ikilisi var.
Sağ bek jelert var. Sol bekte oynayabilen berkan var.

Karalar bağlamaya gerek yok. Sakatlıklar elbet olacak, oyuncu kazanmaya ve öncelikle defans olarak hareket etmeye ihtiyavcımız var.
50 kişi yok takımda öyle her maç hurra saldıralım kafasından çıkacaksın.
Haftaya Jakobs 2 haftaya da Kaan döner gelir.
Kontra oynuyorsun diye de kimse seni yuhalamaz. Böyle oynadığın sürece daha çok oyuncu kaybedersin.

Avrupada hurra koş ligde hurma koş saldır. Ne abi senin gole ihtiyacın var da karşındakinin yok mu?

Demirbay ve ziyech tartaklanarak kovulmalı

Zaha geri çağırılsın

Stoper + klas 10 no alınsın

Bi de arias diyorlardı ekstradan alacaklarsa alsınlar
Zaha ve zaniolo lazımdı bu takima.bombos otmekten başka bi boka yaradıkları yok.zaha en azından şut cekiyodu

Ne üçlüsü daha ya.daha kaç şehit verip maç kaybedeceksin?liderlik gider inşallah bu kafa yapısı sıkıntılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt