GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteden ziyade nicelik olarak da eksiğiz
Geçen sene böyle maçları Zaha çözmüştü veya Kerem

Avrupa kupaları bizim için bugün bitti.
Listeye yeni 3 oyuncu yazabiliyoruz birisi Sallai,
Nelsson kafadan silindi, Abdülkerim ise muhtemelen sezonu kapadı hadi Nelsson'u geri kazandık diyelim oraya bir stoper alacağız.
Ziyech ile Yusuf Demir muhtemelen takımdan ayrılacak ve 1 kanat daha listeye ekleyerek olayı sonlandıracağız.
Elde kalan kadroya baktığımızda sezonun sonunu görmemiz mucize olur.

Kaleci
Jelert davinson metehan jakobs
Torreira sara
Barış mertens yunus
Osimhen

Bir an önce geçmemiz gereken düzen

transfer için şimdiden çalışmalar başlamalı

bu takım sezonu bitiremez.

karavana atarsak yanarız.
3lü sevdasından vazgeçip sağ bek, stoper( kaan düzelirse gerek kalmaz, torreira arkasına bi rotasyon oyuncu çsu gerekir o zaman ) ve klas bi 10 no şart

Zahayı da geri çağırırsak tamamdır

Zaman zaman zaha + osi çiftlide oynar

Sağ bek
Sol bek
Nelson rezil olduğu için stoper
Kanat yedeği

zaten lazımdı. Apo muhtemelen sezonu kapadığı için 1 stoper daha lazım şimdi. Hadi Nelson'u tutup sadece 1 stoperle kapasak bile 3-4 adam lazım. Lig için söylüyorum bunu. Avrupa umrumda değil ilk 8 yapıp son 16'da elenip direkt lige dönmek lazım. Bu takım Avrupa'da ilerlerse şampiyonluğu net bir şekilde verir.

Sağ bek
Sol bek
Nelson rezil olduğu için stoper
Kanat yedeği

zaten lazımdı. Apo muhtemelen sezonu kapadığı için 1 stoper daha lazım şimdi. Hadi Nelson'u tutup sadece 1 stoperle kapasak bile 3-4 adam lazım. Lig için söylüyorum bunu. Avrupa umrumda değil ilk 8 yapıp son 16'da elenip direkt lige dönmek lazım. Bu takım Avrupa'da ilerlerse şampiyonluğu net bir şekilde verir.
Karavana olmayan net adamlar olmasını gerektigi de var birde bu sallai gibi ne biliyim jelert , jacobs gibi degil sara gibi net çivi gibi oyuncular olmak zorunda 4/3 en az

Karavana olmayan net adamlar olmasını gerektigi de var birde bu sallai gibi ne biliyim jelert , jacobs gibi degil sara gibi net çivi gibi oyuncular olmak zorunda 4/3 en az
Sallai normal bence. Jakobs bize gelen en iyi sol beklerden biri ama görünen o ki kronik sakat.
Jelert büyük karavana oldu.

3lü sevdasından vazgeçip sağ bek, stoper( kaan düzelirse gerek kalmaz, torreira arkasına bi rotasyon oyuncu çsu gerekir o zaman ) ve klas bi 10 no şart

Zahayı da geri çağırırsak tamamdır

Zaman zaman zaha + osi çiftlide oynar
zaha'yı istemem reis. onun yerine bir tane pırpır, çalımcı hücumcu gelsin. adam eksiltebilen hızlı oyuncuya hasretiz.

millet diyor ki avrupa listesine ekleyeceğimiz kadar oyuncu alalım
kesinlikle katılmıyorum
zaten avrupada yine eli ayağı düzgün bir takım tarafından evimize yollarınız muhtemelen. odağımız lig.
bu takıma 3-4 adam lazım
aksi halde sezonun sonu gelmeyecek.
hiç mourinho ve fener çekecek halde değilim ki eminim siz de değilsiniz.

Net kalite lazım

Arias bence o kalite katacak sınıfa giriyor adam sağlam duruyor

Jacobs da kalite mesela ama şanssızlık bırakmıyor yakasını

Bize mertensle rotasyona girecek net bi ofansif ortasaha ve kaan düzelirse stopere kalmaz gibi ama sağ bek ve torreira yedeği şart

Sallai normal bence. Jakobs bize gelen en iyi sol beklerden biri ama görünen o ki kronik sakat.
bir kanadı barış'a verirken diğer kanadı sallai'ye bırakınca hücum çok köreliyor gibi geliyor bana.
bence ideal bir ikili değil. bir tane topla arası iyi adam lazım gibi kanada.
ben öyle birini tercih ederdim sallai yerine.
oyuncu kötü ya da iyi meselesinden ziyade profil meselesi.

Evet jacobs oynadigi zamanda iyi herif etkisini belli ediyor ama saha çıkamadıktan sonra önemi kalmiyor ve öyle gibide onu o yüzden ekledim. Sallai de jelertin 1 tik ustu derim.
Net kalite lazım

Arias bence o kalite katacak sınıfa giriyor adam sağlam duruyor

Jacobs da kalite mesela ama şanssızlık bırakmıyor yakasını

Bize mertensle rotasyona girecek net bi ofansif ortasaha ve kaan düzelirse stopere kalmaz gibi ama sağ bek ve torreira yedeği şart
Bilmiyorum o herifi knk bana kazık gibi geliyor izlemedim ama. Jacobs dedigim gibi sahaya cıkmadıktan sonra sorun evet 10 numara lazim ama kanatta lazım bu takıma onun için ariası mi ekledin oraya

bir kanadı barış'a verirken diğer kanadı sallai'ye bırakınca hücum çok köreliyor gibi geliyor bana.
bence ideal bir ikili değil. bir tane topla arası iyi adam lazım gibi kanada.
ben öyle birini tercih ederdim sallai yerine.
oyuncu kötü ya da iyi meselesinden ziyade profil meselesi.
Kerem duracaktı veya Oğuz Aydın'ı alacaktık. Kanat kalabalık diye Oğuz'u almadık sonra hepsi gitti Barış'la Yunus kaldı. Anca Sallai'yi yetiştirebildik.

Ayrıca 3lü sistemden dolayı Barış'la Yunus'un hücum gücü yarı yarıya düştü. 4-2-3-1'in solunda Yunus yağ gibi akıyordu. Şimdi bek kovalıyor geride. Hatta ters ayakla sağ kanat beki falan oynuyor inanılır gibi değil

Sallai gol attı ama çok çok daha fazla sorumluluk alması lazım.

Kerem duracaktı veya Oğuz Aydın'ı alacaktık. Kanat kalabalık diye Oğuz'u almadık sonra hepsi gitti Barış'la Yunus kaldı. Anca Sallai'yi yetiştirebildik.

Ayrıca 3lü sistemden dolayı Barış'la Yunus'un hücum gücü yarı yarıya düştü. 4-2-3-1'in solunda Yunus yağ gibi akıyordu. Şimdi bek kovalıyor geride. Hatta ters ayakla sağ kanat beki falan oynuyor inanılır gibi değil
transferlerden sonra bence üçlüyü bırakır hoca. şu an bek olarak kimseye güvenmediğinden böyle bir şey zorluyor diye düşünüyorum.

bir ara bekleri jelert-berkan yapalım, dörtlü oynayalım diyordum ama hiçbiri oynayacak halde değil. mesela bugün az kalsın maçı veriyordu berkan.

transferlerden sonra bence üçlüyü bırakır hoca. şu an bek olarak kimseye güvenmediğinden böyle bir şey zorluyor diye düşünüyorum.

bir ara bekleri jelert-berkan yapalım dörtlü oynayalım diyordum ama hiçbiri oynayacak halde değil. mesela bugün az kalsın maçı veriyordu berkan.
Jelert oynasın artık. Kimse kalmadı geride. Sallai'yi sağ bek mi yapsak ne yapsak. Bodrum'da sol bek oynadı 2. yarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt