Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.732
- 20.933
- 2.233
Kaliteden ziyade nicelik olarak da eksiğiz
Geçen sene böyle maçları Zaha çözmüştü veya Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat beki yok ama angelino şu an ise yarardı meselaKaliteden ziyade nicelik olarak da eksiğiz
Sanchez sakatlanırsa an itibarıyla sezonuda kapatıyoruz o duruma geldik.transfer için şimdiden çalışmalar başlamalı
bu takım sezonu bitiremez.
karavana atarsak yanarız.
3lü sevdasından vazgeçip sağ bek, stoper( kaan düzelirse gerek kalmaz, torreira arkasına bi rotasyon oyuncu çsu gerekir o zaman ) ve klas bi 10 no şarttransfer için şimdiden çalışmalar başlamalı
bu takım sezonu bitiremez.
karavana atarsak yanarız.
Fio inter maçı tatil edilmiş bi futbolcu yere yığılmış yaşı 22, inş bişey olmamıştır
Karavana olmayan net adamlar olmasını gerektigi de var birde bu sallai gibi ne biliyim jelert , jacobs gibi degil sara gibi net çivi gibi oyuncular olmak zorunda 4/3 en azSağ bek
Sol bek
Nelson rezil olduğu için stoper
Kanat yedeği
zaten lazımdı. Apo muhtemelen sezonu kapadığı için 1 stoper daha lazım şimdi. Hadi Nelson'u tutup sadece 1 stoperle kapasak bile 3-4 adam lazım. Lig için söylüyorum bunu. Avrupa umrumda değil ilk 8 yapıp son 16'da elenip direkt lige dönmek lazım. Bu takım Avrupa'da ilerlerse şampiyonluğu net bir şekilde verir.
Sallai normal bence. Jakobs bize gelen en iyi sol beklerden biri ama görünen o ki kronik sakat.Karavana olmayan net adamlar olmasını gerektigi de var birde bu sallai gibi ne biliyim jelert , jacobs gibi degil sara gibi net çivi gibi oyuncular olmak zorunda 4/3 en az
zaha'yı istemem reis. onun yerine bir tane pırpır, çalımcı hücumcu gelsin. adam eksiltebilen hızlı oyuncuya hasretiz.3lü sevdasından vazgeçip sağ bek, stoper( kaan düzelirse gerek kalmaz, torreira arkasına bi rotasyon oyuncu çsu gerekir o zaman ) ve klas bi 10 no şart
Zahayı da geri çağırırsak tamamdır
Zaman zaman zaha + osi çiftlide oynar
Net kalite lazımKaravana olmayan net adamlar olmasını gerektigi de var birde bu sallai gibi ne biliyim jelert , jacobs gibi degil sara gibi net çivi gibi oyuncular olmak zorunda 4/3 en az
bir kanadı barış'a verirken diğer kanadı sallai'ye bırakınca hücum çok köreliyor gibi geliyor bana.Sallai normal bence. Jakobs bize gelen en iyi sol beklerden biri ama görünen o ki kronik sakat.
Jelert büyük karavana oldu.
Evet jacobs oynadigi zamanda iyi herif etkisini belli ediyor ama saha çıkamadıktan sonra önemi kalmiyor ve öyle gibide onu o yüzden ekledim. Sallai de jelertin 1 tik ustu derim.Sallai normal bence. Jakobs bize gelen en iyi sol beklerden biri ama görünen o ki kronik sakat.
Jelert büyük karavana oldu.
Bilmiyorum o herifi knk bana kazık gibi geliyor izlemedim ama. Jacobs dedigim gibi sahaya cıkmadıktan sonra sorun evet 10 numara lazim ama kanatta lazım bu takıma onun için ariası mi ekledin orayaNet kalite lazım
Arias bence o kalite katacak sınıfa giriyor adam sağlam duruyor
Jacobs da kalite mesela ama şanssızlık bırakmıyor yakasını
Bize mertensle rotasyona girecek net bi ofansif ortasaha ve kaan düzelirse stopere kalmaz gibi ama sağ bek ve torreira yedeği şart
Kerem duracaktı veya Oğuz Aydın'ı alacaktık. Kanat kalabalık diye Oğuz'u almadık sonra hepsi gitti Barış'la Yunus kaldı. Anca Sallai'yi yetiştirebildik.bir kanadı barış'a verirken diğer kanadı sallai'ye bırakınca hücum çok köreliyor gibi geliyor bana.
bence ideal bir ikili değil. bir tane topla arası iyi adam lazım gibi kanada.
ben öyle birini tercih ederdim sallai yerine.
oyuncu kötü ya da iyi meselesinden ziyade profil meselesi.
transferlerden sonra bence üçlüyü bırakır hoca. şu an bek olarak kimseye güvenmediğinden böyle bir şey zorluyor diye düşünüyorum.Kerem duracaktı veya Oğuz Aydın'ı alacaktık. Kanat kalabalık diye Oğuz'u almadık sonra hepsi gitti Barış'la Yunus kaldı. Anca Sallai'yi yetiştirebildik.
Ayrıca 3lü sistemden dolayı Barış'la Yunus'un hücum gücü yarı yarıya düştü. 4-2-3-1'in solunda Yunus yağ gibi akıyordu. Şimdi bek kovalıyor geride. Hatta ters ayakla sağ kanat beki falan oynuyor inanılır gibi değil
Jelert oynasın artık. Kimse kalmadı geride. Sallai'yi sağ bek mi yapsak ne yapsak. Bodrum'da sol bek oynadı 2. yarıtransferlerden sonra bence üçlüyü bırakır hoca. şu an bek olarak kimseye güvenmediğinden böyle bir şey zorluyor diye düşünüyorum.
bir ara bekleri jelert-berkan yapalım dörtlü oynayalım diyordum ama hiçbiri oynayacak halde değil. mesela bugün az kalsın maçı veriyordu berkan.