- 31 Ağustos 2021
- 69.920
- 50.028
- 3.758
sezon başından beri transfer konuları dahil yönetimsel olarak en büyük ihtiyaç.
iletişimsizlikten muhabirinden tut tivittercılara saçmalıyor bizim gündem hep. ya da eksik kalıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fb maclarini da hic izlemiyorum,tv zaten izlemiyorumTv8 ve exxen izleyen gsli, yarın öbür gün kendini de bi fbliye tokmaklattırır
@Oral Sevmez sen?Ben fb maclarini da hic izlemiyorum,tv zaten izlemiyorum
Bugün holll diye bisey yazmış antep golunde.ben fb attı sandim düşün
O fener youtube premium üyesidir kesin.
Nathan Tella (25), Leverkusen
Tajon Buchanan (25), Inter
Timothy Castagne (28), Fulham
Tariq Lamptey (24), Brighton
Emil Holm (24), Bologna
Djed Spence (24), Tottenham
Brooke Norton-Cuffy (20), Genoa
Ahmed kutucu, arda kızıldağ ve eren elmalı yerli alternatifler olarak kadroya alınmalı. Ligde en azından alternatif olabilecek yerli oyuncu var mı?
Renkdaşlar dün Türkiyenin en soğuk ili -23 derece ile Sivas mış haberlerde denk geldi.
Belkide golleri yorgunluktan atamiyoruz. Oraya buraya koş. Bazen kontra kovalaman lazimDün ikinci yarının başında öne geçtik, santrasında hurra 5 kişi ile önde basmaya gittik, madem takım yorgun önede geçmşiz buna be gerek var.Rakibimiz nerdeyse sıfır önde baskı
ile her maç 2-3 gol atabiliyor.Bu ligde yenmek için önde baskı ile oynanması gereken sadece 2-3 takım var.En azından skorda önde olduğumuz dönemlerde takım olarak topun arkasına durarak daha kontrollü oynayalım.Bu aşırı tempo ve gitgelli oyun yüzünden fazla sakat veriyoıruz.
Umut gül ağam eğlenir bizimleEn az sure yenik oynayan takimiz. Son az ve eyup maclarinda yenik duruma dustuk, belki 1 mac daha vardir ilk golu yedigimiz. Abartmasak mi?
Taha AltıkardeşAhmed kutucu, arda kızıldağ ve eren elmalı yerli alternatifler olarak kadroya alınmalı. Ligde en azından alternatif olabilecek yerli oyuncu var mı?