GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Bremen de almanyanın çöp tenekesi heralde. Nerede kariyeri çöküşe başlamış herif var ışık yanıyor adamlarda.

Muhtemelen postalanacak Türkiye yapamadı almanyada 3 sene dolanır sonra kariyerini noktalar.
Köhn + Bu + 1-2 milyon da üzerine verelim bir herif salsınlar

ayriyeten muslerayı çok severim ama artık yeterrrrrrr muslera efsomuzeun diye sesimizi çıkarmıyoruz

bariz bir şekilde muslera bizi yakıyor

iki golude kurtarırdı eskiden

çeki düzen ver kendine!!!!!!!!!!

muslera ve osimhen önümüzde ki maçların kilidi!!!!

ya kral olacaklar yada soytarı bu kadar basit!

@Hüsnü Ayabakan abinin osimhen başlığında attigi görsellere bi bak istersen.kac asisti yenmiş

10 kere yazdım yine yazıyorum osimhen olmasa fener şampiyondu bu sene en az 4-5 puan gerideydik şu an .. İcardi sağlıklı bile olsa dediğim senaryo olacaktı..
Osimhen çok kişinin gotunu kurtardığı için idrak edemiyor bazıları ben 38 yaşına geldim çoğu forvetimizi izledim prime Hakan Sukurle birlikte ilk sıraya yazarım 3 aylık performansını .. Bu taraftar gol rekorları kıran Krala da torinolu saban lakabını takmıştı çok da umursamamak lazım aslında .

Pep hocamın bir sözü vardır 2-3 sene basaridan sonra ya kadroyu ya beni değiştirin der ..Bizim bu sene değişim yılı olacakken Osimhen çıktı tüm tabuları yıktı.. Çok uzağa gitmeyin abicigim Osimhen bu takıma katılan kadar young boysa elendin bjkden tarihi fark yedin ligde güç bela gidiyordun..

Tadic ve dzeko fbnin herseyi ama hakemin yanlı kararı sonrası hemencecik gol bulan baska bi takım da görmedim son senelerde.faul veya elle oynama varsa, devamı hep gol oluyo.hani golle sonuclanmayadabilir.lehine verilen o olmayan penaltılar hiç kaçmıyor,şimdi adalet neresinde bunun

sallai denen vasat topçu yüzünden
işleyen yunusun solaçık performansını göremiyoruz artık!

bunada artık son verilmeli

yunusu solaçığa barışı sağaçığa zımbalayıp çıkacaksın okaaaaaaan!!!!

bozma

sağ ve solbeklere eyüp efe filan at işte!
kadroyu sen kurdun şişik kadrodan şikayetciydin!

Erden Timur kadroyu bol planlamasından rahatsızdın!!!!

10 kere yazdım yine yazıyorum osimhen olmasa fener şampiyondu bu sene en az 4-5 puan gerideydik şu an .. İcardi sağlıklı bile olsa dediğim senaryo olacaktı..
Osimhen çok kişinin gotunu kurtardığı için idrak edemiyor bazıları ben 38 yaşına geldim çoğu forvetimizi izledim prime Hakan Sukurle birlikte ilk sıraya yazarım 3 aylık performansını .. Bu taraftar gol rekorları kıran Krala da torinolu saban lakabını takmıştı çok da umursamamak lazım aslında .

ben osimhenin futbolu hakkında kötü birşeymi dedim hüsnücüğüm

sahne onun artık

direkler, kalecinin üstüneleri vurmayıp direkt kaleye sokacak topları

Pep hocamın bir sözü vardır 2-3 sene basaridan sonra ya kadroyu ya beni değiştirin der ..Bizim bu sene değişim yılı olacakken Osimhen çıktı tüm tabuları yıktı.. Çok uzağa gitmeyin abicigim Osimhen bu takıma katılan kadar young boysa elendin bjkden tarihi fark yedin ligde güç bela gidiyordun..

Katılıyorum, Osimheni izlerken PES futbol serisinde kendi oyuncumuzu yapıp tüm özellikleri full yapmışız gibi duruyor sahadaki tüm topçular içinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt