GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
utanır mısınız bilmem

1733490421595.webp

GS+ ne zaman çıkacak bakalım. Uzun zamandır konuşulan bir şey sanırım şu an deneme aşamasının sonundaymış uygulamalarda çıkmadan önce 6 ay deneme olması ve orada görülecek hataların düzeltilmesi sonucu çıkış oluyormuş. İyi adam akıllı güzel planlanmış ve GS'ye iyi para getirebilecek bir şey ortaya çıksın da Elmas'ın çıkardığı gibi atıl veya GS'nin karının fazla olmayacağı bir şey olmasın.

Aslında kulüp gönüllü yazılımcılardan oluşan bir ekip toplasa ve topluluğun kontrolüne bıraksa bazı şeyleri çok kısa sürede acayip mükemmel uygulamalar çıkartırız.
Çok ciddi paraları kazandıracak fikirler ortaya atılabilir. Buna ciddi anlamda kafa yormaları lazım.

bunu ödül vereceğiz ayağına çağırıp dövmek lazım
"Tahrik edici şeyler söyleyerek toplumu kışkırtıp, kendisine küfür ettirip, karşı davalar ile geçim sağlamak" gibi bir iş kolu türedi bir süredir. Bildiğin meslek yani. Çok da ciddi gelir elde ediliyor.

Çok da ciddiye almamak lazım bu kasa insanları.

ae adlı herifin gslilere salak malak demesi çok komik yaajfsdjg sizden ala çomar mı var
Komik ama tepki görmedikçe seviyeyi arttiriyorlar sürekli halbuki bu videolarla kulüp tazminat davası açsa donuna kadar alır, bizim milletin canını al ama parasını alma, neden kaale almıyorlar bu sosyal medyadaki yorumcuları anlamıyorum çünkü kitleleri yönlendiriyor hepsi

"Tahrik edici şeyler söyleyerek toplumu kışkırtıp, kendisine küfür ettirip, karşı davalar ile geçim sağlamak" gibi bir iş kolu türedi bir süredir. Bildiğin meslek yani. Çok da ciddi gelir elde ediliyor.

Çok da ciddiye almamak lazım bu kasa insanları.
Vallahi dayak tek çare. Şöyle 5. gün gözlerini açıp 6 ay kadar pipetle beslendiğinde insanlara özürlü, gerizekalı gibi tahrik içeren hakaretleri söylerken 1 dakika düşünüp konuşur.

Komik ama tepki görmedikçe seviyeyi arttiriyorlar sürekli halbuki bu videolarla kulüp tazminat davası açsa donuna kadar alır, bizim milletin canını al ama parasını alma, neden kaale almıyorlar bu sosyal medyadaki yorumcuları anlamıyorum çünkü kitleleri yönlendiriyor hepsi
Burada kulüp taraf değil ki direkt taraftara karşı yapılmış hakaret var. Sorsan hukuk üzerine uzmanlaşmış bir kulübüz. Sadece kulüp üyesi 500den fazla hukukçu vardır.
Çıkıp bunlardan 20 tanesi buna dava açsa ağlayarak yalvarır zaten

yeni rütbe istiyorum
Tarafsız üye

Ben bir taraf değilim arkadaş

MHKyi de kulüplere verin hangi hakem hangi maclara verilecek onu da kulüpler birligi baskani belirlesin. Oh ne güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt