Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.754
- 59.188
- 3.423
utanır mısınız bilmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS+ ne zaman çıkacak bakalım. Uzun zamandır konuşulan bir şey sanırım şu an deneme aşamasının sonundaymış uygulamalarda çıkmadan önce 6 ay deneme olması ve orada görülecek hataların düzeltilmesi sonucu çıkış oluyormuş. İyi adam akıllı güzel planlanmış ve GS'ye iyi para getirebilecek bir şey ortaya çıksın da Elmas'ın çıkardığı gibi atıl veya GS'nin karının fazla olmayacağı bir şey olmasın.
"Tahrik edici şeyler söyleyerek toplumu kışkırtıp, kendisine küfür ettirip, karşı davalar ile geçim sağlamak" gibi bir iş kolu türedi bir süredir. Bildiğin meslek yani. Çok da ciddi gelir elde ediliyor.bunu ödül vereceğiz ayağına çağırıp dövmek lazım
Komik ama tepki görmedikçe seviyeyi arttiriyorlar sürekli halbuki bu videolarla kulüp tazminat davası açsa donuna kadar alır, bizim milletin canını al ama parasını alma, neden kaale almıyorlar bu sosyal medyadaki yorumcuları anlamıyorum çünkü kitleleri yönlendiriyor hepsiae adlı herifin gslilere salak malak demesi çok komik yaajfsdjg sizden ala çomar mı var
Vallahi dayak tek çare. Şöyle 5. gün gözlerini açıp 6 ay kadar pipetle beslendiğinde insanlara özürlü, gerizekalı gibi tahrik içeren hakaretleri söylerken 1 dakika düşünüp konuşur."Tahrik edici şeyler söyleyerek toplumu kışkırtıp, kendisine küfür ettirip, karşı davalar ile geçim sağlamak" gibi bir iş kolu türedi bir süredir. Bildiğin meslek yani. Çok da ciddi gelir elde ediliyor.
Çok da ciddiye almamak lazım bu kasa insanları.
futbol holiganlıktır diyordunBen bu şiddet ortamında bi takımın destekçisi olamam
sizlere başarılar
Evet futbol holiganlıktırfutbol holiganlıktır diyordun
Burada kulüp taraf değil ki direkt taraftara karşı yapılmış hakaret var. Sorsan hukuk üzerine uzmanlaşmış bir kulübüz. Sadece kulüp üyesi 500den fazla hukukçu vardır.Komik ama tepki görmedikçe seviyeyi arttiriyorlar sürekli halbuki bu videolarla kulüp tazminat davası açsa donuna kadar alır, bizim milletin canını al ama parasını alma, neden kaale almıyorlar bu sosyal medyadaki yorumcuları anlamıyorum çünkü kitleleri yönlendiriyor hepsi
Ben bu şiddet ortamında bi takımın destekçisi olamam
sizlere başarılar
Burada kulüp taraf değil ki direkt taraftara karşı yapılmış hakaret var. Sorsan hukuk üzerine uzmanlaşmış bir kulübüz. Sadece kulüp üyesi 500den fazla hukukçu vardır.
Çıkıp bunlardan 20 tanesi buna dava açsa ağlayarak yalvarır zaten
bu taraftar nniye zemine taktı anlamış değilim
Taraf olmayanyeni rütbe istiyorum
Tarafsız üye
Ben bir taraf değilim arkadaş
Yapma yaTaraf olmayan
BERTARAF olur