GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barışa cok üzüldüm umarım cok ciddi degildir sakatlıgı ve sene sonuna sakatlıgına sevinen tüm fenerlilere caps aldıgımı sevinme mesajlarını monte ederim

Ülke yanıyor adam saç tarıyor delirmelik. Şu gece ortalığı sen yöneticin yıkmayacaksa kim yıkacak.

Kim size güvenecek bu saatten sonra.
Futbolcun senin için niye savaşsın. Ben şu akşam barış olsam direkt devre arası gideceğimi belirtirdim.

Böyle bir başkanlık yok kusura bakmasın. 6 gün önce çıkıp konuştun olay bitmiyor.
Saçma tepki bu. Sürekli açıklama yapmanın nesi doğru? Tam tersi oradan Bein'in üst yönetimi ile görüşmesi yine Tff için gerekli şikayet ve işlemlerin yapılması önemli. Bunları yapmayıp sadece açıklama yapsa asıl sıkıntıydı.

Saçma tepki bu. Sürekli açıklama yapmanın nesi doğru? Tam tersi oradan Bein'in üst yönetimi ile görüşmesi yine Tff için gerekli şikayet ve işlemlerin yapılması önemli. Bunları yapmayıp sadece açıklama yapsa asıl sıkıntıydı.
gecen gun el kol kırarım demesınden sonra bugun cıkıp 2 kelime etmemesine kızıyor taraftar ,hasan
kısa saglam bir acıklama yapmak zor degildi artık radikal kararlar alacaz vs gibi
ama böyle gunde baskan nerde bilen yok

Görüntü erken dönebilecek gibi değil.

muhabirin birisi iç yan baglarda hasardan süphelenıyor dr demişti mr cekılmeden bişey demek zor sanırım
1 ay 2 ay olmasın ama yeterki daha kötü senaryo olmasın ki ben en cok andone gibi kırık olayından korkmuştum gorunce

gecen gun el kol kırarım demesınden sonra bugun cıkıp 2 kelime etmemesine kızıyor taraftar ,hasan
kısa saglam bir acıklama yapmak zor degildi artık radikal kararlar alacaz vs gibi
ama böyle gunde baskan nerde bilen yok
Geçen gün yaptı açıklamasını işte. Bundan sonrası eylem artık. Sevilmiyor kendisi anlıyorum ama eleştirmek içinde yer aranıyor. Açıklamayı yönetici yapar tam tersi hep açıklama yapsa şikayet vb. gibi gerekli aksiyon almasa asıl sıkıntı şu an. Yaptığı açıklamanın üstünde bir süre geçmiştir ve bir eylem olmamıştır anlarım ama bu da artık biraz abartı geliyor bana.

Tümeri biri aradı seni de mi aradılar dedi ersine, a dedi kaldı ersin düzen.

Yav tff başkanı canlı yayında şimdi mi istifa edeyim diye alanen dalga geçti başkanla.

Topluluğu diri tutacaksın bu tür olaylarda. Geçen haftaki konu kapandı gitti işte 1 gün sonra istifa etmesi lazımdı bunu yapması için taraftar baskısı olmalıydı.

Fena korktular konuşmalar değişti, bildiğin tehdit aldılar çok net.

Yav tff başkanı canlı yayında şimdi mi istifa edeyim diye alanen dalga geçti başkanla.

Topluluğu diri tutacaksın bu tür olaylarda. Geçen haftaki konu kapandı gitti işte 1 gün sonra istifa etmesi lazımdı bunu yapması için taraftar baskısı olmalıydı.
Sürekli başkan konuşmaz diri tutmak bundan sonra yöneticilerin işi veya resmi siteden yaparsın onu. Başkanında gidip Bein'de üst düzey yetkilisi ile konuşması Tff konusunda görevi kötüye kullanmadan yada ne bulursa hukukçular ondan şikayet etmesi gerekirse Uefa, Fifa'ya gitmesi başak adımlar varsa onu atması lazım. Sürekli başkan çıkarsa artıdan çok eksisi olur bunun bir noktadan sonra.

Tebrik etmek için aramış.

Bravo by terim tarak da gönderelim mi

Cok fazla sakatlik vermeye basladik. Bizi cok zor bir ikinci sezon yarisi bekliyor.. Yapacagimiz transferlerin hepsi nokta atisi olmasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt