Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.338
- 10.630
- 1.303
Pres mres yapmaz zaha gibi çöp olur para asla istemem Taliscayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son durumunu bilmiyorum lakin bize kesinlikle bitirici golcü bir yardımcı forvet lazım, hücumda bitiricilik ve son vuruş sıkıntısı var. Kimi alırlar onu bilemem ama birini almalıyız orayaİcardi presi başlatan adam bizde zekasıyla alan kapatması ile. Talisca da bunların hiç biri yok bir de kaç senedir fizikli futboldan uzak lay lay lom takılıyor Talisca'yı alırsak şampiyonluk şansımız azalır bence. Ben de kolpa olduğunu düşünüyorum Fener'e transfer çalımı hikayesi yazıyor Seten bence.
Olur da Okan Buruk bu transferi isterse sırf Eyüp gibi maçlar için ister. Geçen sezon bitiricilik problemi yüzünden tıkanan maçlarda Ziyech kırıyordu kilidi. Bu sezon öyle bir oyuncumuz kalmadı. Ama takımı bozma riskini de yanında getirir. 6 ay kiralıksa belki.
İstersin istemesine de bu adam da papazlık yapar. Duran topları falan vermez kimseye. Mertens'in liderliğini falan almazsa büyük sıkıntı çıkar.sirf bu yuzden isterim
Raspadori, Lyon'dan Mikautadze gibi adamlar olmalı o zaman. Bence 4-2-3-1'e döneceğiz o yüzden kanat-10 oynayabilecek bir adam alınsa daha iyi olabilir.Son durumunu bilmiyorum lakin bize kesinlikle bitirici golcü bir yardımcı forvet lazım, hücumda bitiricilik ve son vuruş sıkıntısı var. Kimi alırlar onu bilemem ama birini almalıyız oraya
gs hukukcular dernegi tffyi uefa ve fifaya şikayet etmiş bunu gündem yaparak kulübün tüm resmi kanalları yapmalı
uefanın disiplin kurulu başkandan bagımsız çalışır herzaman

Adımı Anderson Ahmet Talisca olarak değiştirir misiniz???
Buradan gelen parayla alıyoruz herhalde knk baum'uBaumgartnerı ikna edin getirin sara ile birlikte göt kessinler

ziyech + 20 milyon = taliscaya
ok derim ben
Baumgartnerı ikna edin getirin sara ile birlikte göt kessinler