GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi presi başlatan adam bizde zekasıyla alan kapatması ile. Talisca da bunların hiç biri yok bir de kaç senedir fizikli futboldan uzak lay lay lom takılıyor Talisca'yı alırsak şampiyonluk şansımız azalır bence. Ben de kolpa olduğunu düşünüyorum Fener'e transfer çalımı hikayesi yazıyor Seten bence.
Son durumunu bilmiyorum lakin bize kesinlikle bitirici golcü bir yardımcı forvet lazım, hücumda bitiricilik ve son vuruş sıkıntısı var. Kimi alırlar onu bilemem ama birini almalıyız oraya

Olur da Okan Buruk bu transferi isterse sırf Eyüp gibi maçlar için ister. Geçen sezon bitiricilik problemi yüzünden tıkanan maçlarda Ziyech kırıyordu kilidi. Bu sezon öyle bir oyuncumuz kalmadı. Ama takımı bozma riskini de yanında getirir. 6 ay kiralıksa belki.

sirf bu yuzden isterim

Son durumunu bilmiyorum lakin bize kesinlikle bitirici golcü bir yardımcı forvet lazım, hücumda bitiricilik ve son vuruş sıkıntısı var. Kimi alırlar onu bilemem ama birini almalıyız oraya
Raspadori, Lyon'dan Mikautadze gibi adamlar olmalı o zaman. Bence 4-2-3-1'e döneceğiz o yüzden kanat-10 oynayabilecek bir adam alınsa daha iyi olabilir.

gs hukukcular dernegi tffyi uefa ve fifaya şikayet etmiş bunu gündem yaparak kulübün tüm resmi kanalları yapmalı
uefanın disiplin kurulu başkandan bagımsız çalışır herzaman

Fb'liler, yapının UEFA ayağı çalışıyor Gs'yi şampiyon yapmak için derler :asd:

totalde bir sezonda attığı golü kariyeri boyuncu atamamış oyuncularla kıyaslamak da..

3 sezonda 66 gol atmis arabistanda

cinde de baya atmis evvelinde

gecen f.orman baya salliyodu buna dini imanı para flan diye

golcü herif ama takimi huzursuz eder gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt