Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.747
- 20.935
- 2.233
Isterem ne? Isterim mi yazmak istedin istemem mi?ben boeyi geri isterem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isterem ne? Isterim mi yazmak istedin istemem mi?ben boeyi geri isterem
Baumgartner’in GSC sorumlusu oldum iyi mi.![]()
Ama gerçekleri de söylemek lazım. Baumgartner Çeşmeye,Bodruma tatil icin bile gelmez.
isterimin ibrahim tatlısescesiIsterem ne? Isterim mi yazmak istedin istemem mi?![]()
Talisca gamsız, sorunlu, pozisyon sadakati ve defans yardımı olmayan biri. Ziyech gibi adam işte. Sahada duracak 1-2 şu atsın skor yapsın. Ziyech'ten farkı hava topları ve ceza sahası işine daha çok girmesi. Bize böyle bir adam lazım değil. Baumgartner, Griezmann vb. gibi isimler daha iyi olur.Talisca'yi ne gördünüz yaw. Adamı hem çöp yaptınız yetmedi geri zekalı yaptınız
Acun başlığı midemi bulandirdigi için buraya yazmak istedim
manaj olayında bizim metin efendi hiç araştırmadan konuştu çünkü manaj sakatlık gerçekten fener maçından önceki 1 yada 2 mactada oynamamisti hatta milli takımada çağrılmadi o yuzden
ulan şu fizikde bir adamın şeymayı düdüklemesi imkansız
kadının niye boşandığı çok açık
Bizim ligde oynarken anormal derecede top kaybı yapan bir oyuncuydu.şu eski giresunlu sainz bu sezon norwichte 19 maç 15 gol 2 asistle oynuyor. norwichten aldığımız rashica ve sara'nın bizde oynadığı topa bakarsak sezon sonunu beklemeden sainzi yoklasak nasıl olur acep? hem fenere hem bize saplamıştı heralde bu çocuk.
Osimhen için juventus haberi çıkmış.
Seyma Acun‘a düdüğünü astirdi diyebilir miyiz Masonum ?
çocuk daha 23 yaşındaymış, giresunda oynarken 20-21 olduğunu düşünürsek normal,, bu sezon highlightini izledim de muazzam işler yapmışBizim ligde oynarken anormal derecede top kaybı yapan bir oyuncuydu.