GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun başlığı midemi bulandirdigi için buraya yazmak istedim
manaj olayında bizim metin efendi hiç araştırmadan konuştu çünkü manaj sakatlık gerçekten fener maçından önceki 1 yada 2 mactada oynamamisti hatta milli takımada çağrılmadi o yuzden

Talisca'yi ne gördünüz yaw. Adamı hem çöp yaptınız yetmedi geri zekalı yaptınız
Talisca gamsız, sorunlu, pozisyon sadakati ve defans yardımı olmayan biri. Ziyech gibi adam işte. Sahada duracak 1-2 şu atsın skor yapsın. Ziyech'ten farkı hava topları ve ceza sahası işine daha çok girmesi. Bize böyle bir adam lazım değil. Baumgartner, Griezmann vb. gibi isimler daha iyi olur.

Acun başlığı midemi bulandirdigi için buraya yazmak istedim
manaj olayında bizim metin efendi hiç araştırmadan konuştu çünkü manaj sakatlık gerçekten fener maçından önceki 1 yada 2 mactada oynamamisti hatta milli takımada çağrılmadi o yuzden

Metin Öztürk’ü hiç sevmem ama her söylediğinin ici dolu olacak diye bir kural yok. Karsinda olur olmadık herseyi konuşanlar varken sende „ aa bakin zaten bu adamin böyle durumları var sakatim dedi oynamadı“ demen gayet normal.

Ciro çıktı sahneye

IMG_7256.webp

şu eski giresunlu sainz bu sezon norwichte 19 maç 15 gol 2 asistle oynuyor. norwichten aldığımız rashica ve sara'nın bizde oynadığı topa bakarsak sezon sonunu beklemeden sainzi yoklasak nasıl olur acep? hem fenere hem bize saplamıştı heralde bu çocuk.

şu eski giresunlu sainz bu sezon norwichte 19 maç 15 gol 2 asistle oynuyor. norwichten aldığımız rashica ve sara'nın bizde oynadığı topa bakarsak sezon sonunu beklemeden sainzi yoklasak nasıl olur acep? hem fenere hem bize saplamıştı heralde bu çocuk.
Bizim ligde oynarken anormal derecede top kaybı yapan bir oyuncuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt