GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson Ziyech Yusuf Demir'e plaketleri takdim edilir. Umarım ara dönemde 1 iyi defans 1 iyi orta saha bulunabilir. 2 net transfer ile ciddi konuma gelir iddiamız Avrupa'da..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Nelsson Ziyech Yusuf Demir'e plaketleri takdim edilir. Umarım ara dönemde 1 iyi defans 1 iyi orta saha bulunabilir. 2 net transfer ile ciddi konuma gelir iddiamız Avrupa'da..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
bunların yanına, avrupa'ya ismini verdiğimiz 2 ismin daha transferini daha eklersek, +1 isim daha ekleyebiliyormuşuz uefa'ya.

demirbay + jelert?

o zaman sallai + 3 isim ekleyebiliyoruz. :d

Melo da TS maçında olacakmış böyle eski futbolcuların geldiği maçlar pek istediğimiz sonuçlarla bitmiyor diye hatırlıyorum ama bu sefer farklı olur inşallah.

Devre arası reçetem ekteki gibidir, saygılarımla - A.B

Gidecekler:
- Icardi (sözleşme dondurma)
- Ziyech (şut)
- Nelsson (şut)
- Yusuf (şut)

Gelecekler:
- Çalışkan, teknik, oyun zekası sahibi bir hücumcu (Arias, Almiron, Buendia etc.)
- Sahaya gözü kapalı atabileceğimiz fizik kalitesi belli bir sağ kanat bek (Lamptey, Buchanan etc.)
- Topla ilişkisi görece iyi, atletik bir stoper, savunma bilmese de olur (Igor, Disasi, Godfrey etc.)
- Kaliteli sol kanat bek (Chilwell, Tierney etc.)

Jelert kiralansın daha düzgün birini alalım isterim ama gerçekçi olmadığının farkındayım o yüzden yazmadım. Fakat bunun gerçekleştiği senaryoda bir tane 90 dakika git gel yapabilecek, dribbling ve top kapması olan orta saha oyuncusu isterim

Nelssonu bu gidisle devre arasi Zaniolo tarzi x mac yaparsa 10 milyona zorunlu opsiyonla yollariz.
Yapamayız kiralık limitimiz dolu.

Ya birileri geri gelecek yada sözleşmeleri bir şekilde sonlanacak(satış yada fesih).
Misal zahayı başka takıma da gönderemiyorsun( araplar hariç),

zaniolo şartlı sözleşmesi var keriz değil adamlar.

Taylan, halil falan var kim bunlara para verip alsın.

Köhn var o da gittiği yere anca satın alırlarsa ki önlerinde 6 ay var zaten.

1 milyon opsiyonla kiraladığımız ross var birde. :asd:

Kiralama işini unutalım. Jelert belki 21yaş durumundan dolayı kurtarır o kadar.

Nelsson da hayal kurmasın kiralık giderim şöyle olur böyle olur diye. Ya çıkacak eşek gibi oynayacak afedersiniz yada istediğimiz parayı getirecek başka yolu yok bunun.

Yazın ise aşağıdaki kadroyu kurmalıyız bence:

Kale: Transfer, Günay, Batuhan
Stoperler: Davinson, Transfer, Kaan, Abdülkerim, Ozan/Yasin
Sağ bek: Transfer, Sallai
Sol bek: Transfer, Jacobs, Kazımcan
Orta saha: Sara, Torreira, Transfer, Berkan, Demirbay
Hücum: Icardi, Barış, Yunus, Transfer, Transfer, Batshuayi

Yalnız bu durumda transferlerden yahut gurbetçilerden biri Avrupa listesi dışında kalır çünkü 18 kişiler ama 17 kontenjan var. Yapacak bir şey bulunmamaktadır

boşa puan hesabı yapmaya gerek yok

rfs az ve malmöye puan kaybedersen ilk 3 giremezsin

Yazın ise aşağıdaki kadroyu kurmalıyız bence:

Kale: Transfer, Günay, Batuhan
Stoperler: Davinson, Transfer, Kaan, Abdülkerim, Ozan/Yasin
Sağ bek: Transfer, Sallai
Sol bek: Transfer, Jacobs, Kazımcan
Orta saha: Sara, Torreira, Transfer, Berkan, Demirbay
Hücum: Icardi, Barış, Yunus, Transfer, Transfer, Batshuayi

Yalnız bu durumda transferlerden yahut gurbetçilerden biri Avrupa listesi dışında kalır çünkü 18 kişiler ama 17 kontenjan var. Yapacak bir şey bulunmamaktadır

Guzel bir kadro kursana, alabilcemiz topcular

sezon bittiken sonra

Kale: Bulka , Günay, Batuhan
Stoperler: Davinson, ?, Kaan, Abdülkerim, Ozan/Yasin
Sağ bek: Mukiele, Sallai
Sol bek: Archie Brown, Jacobs, Kazımcan
Orta saha: Sara, Torreira, Bissouma, Berkan, Demirbay
Hücum: Icardi, Barış, Yunus, Baumgartner, ?, Batshuayi

Baba forvet ve baba stoper bulamadim

@Ali Bektaş

Bulka
Mukiele - Davinson - ? - Brown
Torreira - Sara
Baris - Baumgartner - Yunus
Icardi​

Devre arası reçetem ekteki gibidir, saygılarımla - A.B

Gidecekler:
- Icardi (sözleşme dondurma)
- Ziyech (şut)
- Nelsson (şut)
- Yusuf (şut)

Gelecekler:
- Çalışkan, teknik, oyun zekası sahibi bir hücumcu (Arias, Almiron, Buendia etc.)
- Sahaya gözü kapalı atabileceğimiz fizik kalitesi belli bir sağ kanat bek (Lamptey, Buchanan etc.)
- Topla ilişkisi görece iyi, atletik bir stoper, savunma bilmese de olur (Igor, Disasi, Godfrey etc.)
- Kaliteli sol kanat bek (Chilwell, Tierney etc.)

Jelert kiralansın daha düzgün birini alalım isterim ama gerçekçi olmadığının farkındayım o yüzden yazmadım. Fakat bunun gerçekleştiği senaryoda bir tane 90 dakika git gel yapabilecek, dribbling ve top kapması olan orta saha oyuncusu isterim
Bence sağbek oynayabilen bir stoper yeterli iki oyuncu yerine - Kounde gibi.

Pellegrini müthiş isim Mertens yerine.

Icardi’nin yokluğunda kiralık bir santrafor da alsak fena olmazdı. Raspadori vs.

——Kounde gibi—Davinson—Jacobs
Barış————————————-Solbek
—————-Sara-Thor——-——
———Pellegrini——Mertens/Yunus
————-—-Osimhen——

Bizim kopenhag maçı da 12 aralıktaymış, vay be. nedir bu kuzey takımlarından çektiğimiz

Elin malmösü gidip 700 bin euroya taha ali alıyor adam 20 dakika da biz boncuk boncuk terletti

Biz alsak nerden aldınız bu üçüncü lig topçusunu bu neyin nesi allah belanızı versin 700 binlik oyuncu mu olur bula bula bunu mu aldınız vs gibi saydırır dururuz

Ama yok biz en az 10 milyonluk adam almalıyız safız ya sanki premier ligde başaltı takımız ya avrupada da sürekli başarı kazanıyoruz ya ucuz yetenek almak işimize gelmiyor tabi birde dünyanın en iyi futbolunu oynuyoruz barcelona ayarındayız 10 milyona bek alıyoz olum biz o kadar büyüğüz ona göre yani istersek alırmışız tabi alırsın kimsenin bayılmadığı parayı bayılırsan messiyi de alırsın

Guzel bir kadro kursana, alabilcemiz topcular

sezon bittiken sonra
Topçu bulunur ya, gırla topçu var dünyada. Bütçeyi bilmediğim için bir şey yazmak zor geliyor. Yerli olarak stoper hattına kesin Ozan Kabak ya da Yasin Özcan alınmalı ama bence

Mukiele yerine daha git gelli ve hücumda etkin birini isterdim Lamptey gibi. Archie Brown'ı hiç izlemedim ama baya iyi topçuya benziyor. Stoper işi tamamen bütçeye bağlı ama ucuza bile iyi adam bulunur oraya. Rensch, St Juste, Chalobah, Danso, Alaba gırla adam var fırsat çıkabilecek

Hücuma santrfordan ziyade çalışkan zeki oyun kurucu özellikli adam isterim

Bence sağbek oynayabilen bir stoper yeterli iki oyuncu yerine - Kounde gibi.

Pellegrini müthiş isim Mertens yerine.

Icardi’nin yokluğunda kiralık bir santrafor da alsak fena olmazdı. Raspadori vs.

——Kounde gibi—Davinson—Jacobs
Barış————————————-Solbek
—————-Sara-Thor——-——
———Pellegrini——Mertens/Yunus
————-Osimhen/Raspadori
Barış'ı hücumda izlemek istiyorum şahsen. Sağ kanat bek bulalım Sallai ile orayı götürsün

Yine de birden fazla pozisyonda oynayabilen herif bulabiliyosak direkt çökelim. Her yerde eksiğiz çünkü

Topçu bulunur ya, gırla topçu var dünyada. Bütçeyi bilmediğim için bir şey yazmak zor geliyor. Yerli olarak stoper hattına kesin Ozan Kabak ya da Yasin Özcan alınmalı ama bence

Mukiele yerine daha git gelli ve hücumda etkin birini isterdim Lamptey gibi. Archie Brown'ı hiç izlemedim ama baya iyi topçuya benziyor. Stoper işi tamamen bütçeye bağlı ama ucuza bile iyi adam bulunur oraya. Rensch, St Juste, Chalobah, Danso, Alaba gırla adam var fırsat çıkabilecek

Hücuma santrfordan ziyade çalışkan zeki oyun kurucu özellikli adam isterim

Barış'ı hücumda izlemek istiyorum şahsen. Sağ kanat bek bulalım Sallai ile orayı götürsün

Yine de birden fazla pozisyonda oynayabilen herif bulabiliyosak direkt çökelim. Her yerde eksiğiz çünkü

Bulka
Mukiele - Ribeiro - Davinson - Archie
Torreria - Sara
? - Baumgartner - Yunus
Icardi

bir tane yildiz sag kanat lazim​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt