- 22 Ağustos 2010
- 33.037
- 37.927
- 3.033
muslera'ya karşı full kuruğum.
adeta fullkrug'um :/
adeta fullkrug'um :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylaşıma bak adamlardaki. Nutkum tutuluyor paylaşımlara
bunların yanına, avrupa'ya ismini verdiğimiz 2 ismin daha transferini daha eklersek, +1 isim daha ekleyebiliyormuşuz uefa'ya.Nelsson Ziyech Yusuf Demir'e plaketleri takdim edilir. Umarım ara dönemde 1 iyi defans 1 iyi orta saha bulunabilir. 2 net transfer ile ciddi konuma gelir iddiamız Avrupa'da..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yapamayız kiralık limitimiz dolu.Nelssonu bu gidisle devre arasi Zaniolo tarzi x mac yaparsa 10 milyona zorunlu opsiyonla yollariz.
Yazın ise aşağıdaki kadroyu kurmalıyız bence:
Kale: Transfer, Günay, Batuhan
Stoperler: Davinson, Transfer, Kaan, Abdülkerim, Ozan/Yasin
Sağ bek: Transfer, Sallai
Sol bek: Transfer, Jacobs, Kazımcan
Orta saha: Sara, Torreira, Transfer, Berkan, Demirbay
Hücum: Icardi, Barış, Yunus, Transfer, Transfer, Batshuayi
Yalnız bu durumda transferlerden yahut gurbetçilerden biri Avrupa listesi dışında kalır çünkü 18 kişiler ama 17 kontenjan var. Yapacak bir şey bulunmamaktadır
Bence sağbek oynayabilen bir stoper yeterli iki oyuncu yerine - Kounde gibi.Devre arası reçetem ekteki gibidir, saygılarımla - A.B
Gidecekler:
- Icardi (sözleşme dondurma)
- Ziyech (şut)
- Nelsson (şut)
- Yusuf (şut)
Gelecekler:
- Çalışkan, teknik, oyun zekası sahibi bir hücumcu (Arias, Almiron, Buendia etc.)
- Sahaya gözü kapalı atabileceğimiz fizik kalitesi belli bir sağ kanat bek (Lamptey, Buchanan etc.)
- Topla ilişkisi görece iyi, atletik bir stoper, savunma bilmese de olur (Igor, Disasi, Godfrey etc.)
- Kaliteli sol kanat bek (Chilwell, Tierney etc.)
Jelert kiralansın daha düzgün birini alalım isterim ama gerçekçi olmadığının farkındayım o yüzden yazmadım. Fakat bunun gerçekleştiği senaryoda bir tane 90 dakika git gel yapabilecek, dribbling ve top kapması olan orta saha oyuncusu isterim
Topçu bulunur ya, gırla topçu var dünyada. Bütçeyi bilmediğim için bir şey yazmak zor geliyor. Yerli olarak stoper hattına kesin Ozan Kabak ya da Yasin Özcan alınmalı ama benceGuzel bir kadro kursana, alabilcemiz topcular
sezon bittiken sonra
Barış'ı hücumda izlemek istiyorum şahsen. Sağ kanat bek bulalım Sallai ile orayı götürsünBence sağbek oynayabilen bir stoper yeterli iki oyuncu yerine - Kounde gibi.
Pellegrini müthiş isim Mertens yerine.
Icardi’nin yokluğunda kiralık bir santrafor da alsak fena olmazdı. Raspadori vs.
——Kounde gibi—Davinson—Jacobs
Barış————————————-Solbek
—————-Sara-Thor——-——
———Pellegrini——Mertens/Yunus
————-Osimhen/Raspadori
Topçu bulunur ya, gırla topçu var dünyada. Bütçeyi bilmediğim için bir şey yazmak zor geliyor. Yerli olarak stoper hattına kesin Ozan Kabak ya da Yasin Özcan alınmalı ama bence
Mukiele yerine daha git gelli ve hücumda etkin birini isterdim Lamptey gibi. Archie Brown'ı hiç izlemedim ama baya iyi topçuya benziyor. Stoper işi tamamen bütçeye bağlı ama ucuza bile iyi adam bulunur oraya. Rensch, St Juste, Chalobah, Danso, Alaba gırla adam var fırsat çıkabilecek
Hücuma santrfordan ziyade çalışkan zeki oyun kurucu özellikli adam isterim
Barış'ı hücumda izlemek istiyorum şahsen. Sağ kanat bek bulalım Sallai ile orayı götürsün
Yine de birden fazla pozisyonda oynayabilen herif bulabiliyosak direkt çökelim. Her yerde eksiğiz çünkü
Barış var işteBulka
Mukiele - Ribeiro - Davinson - Archie
Torreria - Sara
? - Baumgartner - Yunus
Icardi
bir tane yildiz sag kanat lazim