Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahım sen Galatasaray’ımızın şampiyonluğunu göster
Emevi camiinde namaz kılmayı nasip et biz aciz kullarına
Italya'ya tatile gideceğine Suriye'ye namaz kılmaya git. Suriyeli müslüman kardeşlerine para kazandır İtalyanlara değil.Allahım sen Galatasaray’ımızın şampiyonluğunu göster
Emevi camiinde namaz kılmayı nasip et biz aciz kullarına
Milanlı DidaFutbol tarihinde iyi siyah kaleci var mı ?
Ben italyalıyım dostum zatenItalya'ya tatile gideceğine Suriye'ye namaz kılmaya git. Suriyeli müslüman kardeşlerine para kazandır İtalyanlara değil.
Şöyle maç yorumları bekliyoruz o zaman :Ben italyalıyım dostum zaten
Temelli gidiyorum
Edouard MendyFutbol tarihinde iyi siyah kaleci var mı ?
Ne suç işledin de seni Konya'ya sürdüler.Ben italyalıyım dostum zaten
Temelli gidiyorum
Şöyle maç yorumları bekliyoruz o zaman :
Konya’da yaşamak gibi bir şerefi yaşadığım için allaha her gün şükrediyorum. İş için buraya geldik. Şimdi de dönme vaktidir vakitNe suç işledin de seni Konya'ya sürdüler.
Deme öyleForumdan ayrılıyorum 15 Aralık itibariyle dostum
Konya’da yaşamak gibi bir şerefi yaşadığım için allaha her gün şükrediyorum. İş için buraya geldik. Şimdi de dönme vaktidir vakit
Ben italyalıyım dostum zaten
Temelli gidiyorum
İtalyan ajanı misin yoksa Konya'daki gizli uzay üstünü araştırmaya mi geldinForumdan ayrılıyorum 15 Aralık itibariyle dostum
Konya’da yaşamak gibi bir şerefi yaşadığım için allaha her gün şükrediyorum. İş için buraya geldik. Şimdi de dönme vaktidir vakit
Özgün'ün baş harfini büyük 1 şekilde yazmış burda suçlu ben miyim yoksa Feyamuz mu
Ben buna mühürü basarım arkadaşÖzgün'ün baş harfini büyük 1 şekilde yazmış burda suçlu ben miyim yoksa Feyamuz mu![]()