GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün güzel haberi berke denen fenerli ciddi sakatlanmış yırtık varmış sırada manaj var

Hoca sapıttın mı azıttın mı beğenmediğin topçuları dehle artık ulan işte

HY: “Galatasaray'ın ocak ayında minimum 3 transfer yapmasını bekliyorum; tercihlerden birisi forvet arkası-ikinci forvet oynayabilen bir profil olacak. Stoper oynayabilen sağ bek ve kanat transferi bekliyorum.”
Raspadori haberlerinin gerçekliği var o zaman. Yine Arias gelmesi büyük adaylardan. Sağ bek oynayabilen stoper fazla yok zaten Rensch(Ajax) sözleşmesi sezon sonu bitiyor bir de gönderilmesi yönünde adı geçen Eric Garcia var başka isim var mı devre arası alınabilecek bilmiyorum.

HY: “Icardi dışında tüm sakat oyuncuların Okan Hoca'nın süre vermesi halinde oynayabilecek durumda olduğunu söyleyebilirim. Bazı isimler için sakatlığın tekrarlama ihtimali var. Bu durum da göz önünde bulundurulacak.”

HY: “Galatasaray'ın ocak ayında minimum 3 transfer yapmasını bekliyorum; tercihlerden birisi forvet arkası-ikinci forvet oynayabilen bir profil olacak. Stoper oynayabilen sağ bek ve kanat transferi bekliyorum.”
Ağır söverim gidip iki hücumcu bir savunmacı alırsak. Bir de Sallai var o da hücumcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt