- 20 Ağustos 2017
- 23.964
- 16.302
- 1.838
Dida fena degildiFutbol tarihinde iyi siyah kaleci var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dida fena degildiFutbol tarihinde iyi siyah kaleci var mı ?
Keşke gelse. Ayrılırsa S.arabistan takımları alır büyük ihtimalleAlisson'u alıp 3 - 4 sene daha bekleyelim
Yeni kalecimizin Uğurcan Çakır olacağı bilgisine ulaştım
ar damarında mı yırtık varmış?Günün güzel haberi berke denen fenerli ciddi sakatlanmış yırtık varmış sırada manaj var
fener maçında olsa rizeli gökhan gibi ellerini çekerdi bu eminim o derece fanatik cünküar damarında mı yırtık varmış?
haftaya oynanacak olan eyüp-fb maçından sonra sahalara döner.
O defter kapanalı çok oldu sanırım. Sezon başında sözleşme uzatmak isteniyordu ama Nelsson istemedi devre arası yollar ayrılır. Gökhan Dinç eski haberi veriyor bence.Hoca Nelssonla sözlesme uzatmak istiyormus
Raspadori haberlerinin gerçekliği var o zaman. Yine Arias gelmesi büyük adaylardan. Sağ bek oynayabilen stoper fazla yok zaten Rensch(Ajax) sözleşmesi sezon sonu bitiyor bir de gönderilmesi yönünde adı geçen Eric Garcia var başka isim var mı devre arası alınabilecek bilmiyorum.HY: “Galatasaray'ın ocak ayında minimum 3 transfer yapmasını bekliyorum; tercihlerden birisi forvet arkası-ikinci forvet oynayabilen bir profil olacak. Stoper oynayabilen sağ bek ve kanat transferi bekliyorum.”
Ağır söverim gidip iki hücumcu bir savunmacı alırsak. Bir de Sallai var o da hücumcuHY: “Galatasaray'ın ocak ayında minimum 3 transfer yapmasını bekliyorum; tercihlerden birisi forvet arkası-ikinci forvet oynayabilen bir profil olacak. Stoper oynayabilen sağ bek ve kanat transferi bekliyorum.”
Sessiz ol Hakan@Keramettin TANRIVERDİ admir nerdesin?