Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.189
- 20.992
- 2.663
bjknin başı belada yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw Kolpa atıyor işte, jklilerde yiyor. Şu dediklerini Koç yapamıyor, Başakşehir Koleji kim bunun yanında. Geçen sene de Rahmi olmasa akışı sağlayamazlardı. O gelirleri de kötü harcadılar. Uzun uzadıya yorumlamaya gerek yok bu adamıYücel'in açıklamalarına biraz gördüm de sallamaya devam ediyor gibi. BB'den çıkmak için 90 milyon dolar iş insanlarından borç alacakmış 48 ay vadeli faizi yönetim karşılayacakmış gittiği isimler reddetmiş ama diyelim kabul ettiler alınacak borç döviz cinsi yani kur farkından hiç bahsetmiyor kur artarsa ne olacak? Yine bunun haricinde 50 milyon dolarlık ödeme için teminat ile kredi kullanacakmış bunun kredisini ve faizini ne yapacak? Süper App değerlendirme kuruluşu 35 milyon dolar değer biçmiş kim verip alacak bu parayı acaba? Akatlar projesi diyor ki tapusu kendilerinde değil, arazinin imar izni yok sadece spor tesisi izni var. Yani ilk önce üst kullanım hakkının olduğu araziyi değerlemeye göre para ile almaları lazım bu sırada imar izni çıkması lazım derken bu işlerin ne kadar uzun süreceği az çok malum ki herhalde arazinin değeri de ciddi bir para bu kadar borç varken o parayı nereden bulacak? Bu da güzel sallıyor. Serdar Adalı bundan daha mantıklı sanırım kendisi bir nevi maliyeti küçültme vb. 2 senede döndürebilir hale getirme gibi bir planı var.
Niyebjknin başı belada yine
İşte bu!!Messi yi alıyormuşuz azeri iş adamı getiriyor
Ho
Siz de Galatasaray'ı bırakmaya yer arıyorsunuz.değil maça idmana çıkmak pogba gs idman üstünü giyse bırakırım gsyi fln
Siz de Galatasaray'ı bırakmaya yer arıyorsunuz.
Cepte kuruş yok kaçan kaçana
Farklı bir şey oldu zannettim. Beter olsunlar.Cepte kuruş yok kaçan kaçana
Istemedigin adamlar bize yazildiginda hemen bırakma totemini devreye sokan sen
Super app için 35 milyon dolar değerleme doğru olabilir. Bu tür startuplarda normal bunlar.Yücel'in açıklamalarına biraz gördüm de sallamaya devam ediyor gibi. BB'den çıkmak için 90 milyon dolar iş insanlarından borç alacakmış 48 ay vadeli faizi yönetim karşılayacakmış gittiği isimler reddetmiş ama diyelim kabul ettiler alınacak borç döviz cinsi yani kur farkından hiç bahsetmiyor kur artarsa ne olacak? Yine bunun haricinde 50 milyon dolarlık ödeme için teminat ile kredi kullanacakmış bunun kredisini ve faizini ne yapacak? Süper App değerlendirme kuruluşu 35 milyon dolar değer biçmiş kim verip alacak bu parayı acaba? Akatlar projesi diyor ki tapusu kendilerinde değil, arazinin imar izni yok sadece spor tesisi izni var. Yani ilk önce üst kullanım hakkının olduğu araziyi değerlemeye göre para ile almaları lazım bu sırada imar izni çıkması lazım derken bu işlerin ne kadar uzun süreceği az çok malum ki herhalde arazinin değeri de ciddi bir para bu kadar borç varken o parayı nereden bulacak? Bu da güzel sallıyor. Serdar Adalı bundan daha mantıklı sanırım kendisi bir nevi maliyeti küçültme vb. 2 senede döndürebilir hale getirme gibi bir planı var.
Yav bunlar zaten geçen sene maçtan çekildikleri için turnuvadan men edilmesi gerekiyor neyin şovu bu
Geçen sefer anç Ankara'ya çok gittik geldik Allah razı olsun sildirdik demişti, bu defa Ankara'da kurtaramaz , biz ve fb gibi kaynak yaratacak bir kulüp değil ama her defasında o riske girip geri dönüş alamıyorlar , amin diyelim iyi halleri yokFarklı bir şey oldu zannettim. Beter olsunlar.
All in
Osimhen
Lookman
Onyedika