GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada aklima gelmisken ortaya bir sorayim diyorum belki aranizda alt yapiyi yakindan takip edenler vardir (Sergen haric).

Bu alt yapida biraz santrafora benzeyen bir oyuncu yok mu soyle 16-17 yaslarinda olan? Yani elimizde Icardi (gerci suan sakat) ve Osimhen varken bunlardan ogrenecek birseyler kapacak belki ileride faydali olacak biri de ciksin artik. Yazik olur kimse yoksa, en kotu rotasyon forveti bile olsa isimizi gorecek ileriki yillarda bizim icin guzel kazanc olur.
Baran vardı kiraya verilmişti. Onun dışında Recep Yalın Dilek var u19'un da santraforu 18 yaşında. Türkiye kupası maçlarında görebiliriz bence.

O 18 yasinda sanirim, A takimla beraber antrenmanlara da cikiyor olmali umarim birseyler kapar ve faydali olur diyelim.

Onu bilmiyorum ama yasi epey kucuk sayilir, A takim seviyesine gelene kadar Osimhen ve Icardi gitmis olur buyuk ihtimal :)

En kotu antrenmanlarda birseyler ogrense sonra bazi maclarda 5-10 dakika forma giyerek baslasa belki biri cikar diye umit ediyorum.
Geçen malmö maçında antremana almış okan buruk. Yaz kampına çağırırlar bu sene.

O 18 yasinda sanirim, A takimla beraber antrenmanlara da cikiyor olmali umarim birseyler kapar ve faydali olur diyelim.

Onu bilmiyorum ama yasi epey kucuk sayilir, A takim seviyesine gelene kadar Osimhen ve Icardi gitmis olur buyuk ihtimal :)

En kotu antrenmanlarda birseyler ogrense sonra bazi maclarda 5-10 dakika forma giyerek baslasa belki biri cikar diye umit ediyorum.
Bizim alt yapıdan bir şey olmaz direkt kapatılmalı.
Bir tane Mustafa Hekimoğlu çıkaramayacaksak o altyapının bir anlamı yok bence.

Bende oyle dusunuyorum yani su kadro iki senedir sampiyon oluyor, bir oturmus oyunu var, A klas oyunculara sahip. Sunlardan ogrenecek 1-2 alt yapi oyuncusu cikaramiyorsak gercekten yazik olur, yani alt yapiya gerek yok o zaman kapatalim gitsin bencede.

Birtane özel akademi açılsın Avrupa'dan en iyi hocalar getirilsin. En iyi genc topçular bir araya getirilsin. Buraya yatırım olsun.

şeytanın aklına gelmez yav
sinan-engin (1).gif

Ama şey sıkıntı benim anladığım Corinthians bu adama topu bırakıp tüm topları bu adamın kullanmasını istiyor. Mesela en iyi oynadığı 2 gol 1 asist yaptığı ne bileyim 1 gol 1 asist ile oynadığı 9.6 9.1 rating aldığı filan maçlara bakıyorum az önce söylediğim gibi topu kullanma adına kilit pasından, pas isabetine, ortasından uzun pasına topla buluşmadan pozison hazırlamaya kadar topu kullanma konusunda her anlamda oyunu domine etmiş ama hep 20 pozisyon kaybı, 18 pozisyon kaybı filan yapmış

Bu bildiğin geçen sene ki Barış Alper istatistiği :LOL:

Geçen sene de bir dönem vardı Ziyech Mertens İcardi ile hücum hattını kurduğumuz. Tüm takım topu Barış 'ın kenarda 2-3 oyuncuyla boğuşup bizi rakip kaleye götürmesini bekliyordu bunu yaparken çok da bocaladığı oluyordu ama bir şekilde o pozisyona giriyorsak Barış Alper sayesinde diyorduk

Anladığım kadarıyla Corinthians için de Rodrigo Garro aynı şey. Bu adam topla buluşsun da bizim için her şeyi o yapsın diye bekleniyor. Çünkü tıpkı Barış gibi o mevkide oynayan bir oyuncuya göre ikili mücadeleye girme kazanma kaybetme sayıları filan da çok yüksek
Bu top kaybı olayına sadece biz takılıyoruz, salah falan ciddi top kaybı yapıyor çünkü çok deniyorlar

Aynısını düşünmüştüm, bu çocuklar zaten A takımla antrenmanlara çıkıyor İcardi sakatlandığından beri son 5,10 dakika bi görebilir miyiz diye hep aklımdan geçti ama , hoca denemiyor , bu konuda Fatih hoca çok cesurdu , 40 dakika bile şans veriyordu

Yarın yine sinir harbi gibi bir şey olacak. Sivas'ta çok uğraştılar beceremediler yarın daha fazla uğraşacaklar. Maça gidecek arkadaşlara bol sabır diliyorum hakem yönetimi ve Tff''de olan tasmalıya karşı.

Birtane özel akademi açılsın Avrupa'dan en iyi hocalar getirilsin. En iyi genc topçular bir araya getirilsin. Buraya yatırım olsun.
Para kardeş buraya verilen para çöpe verilmiş zannediliyor. Birde vergi indirimi vs altyapılara yatırım olarak geri alabiliyorsun.
Bildiğin kara delik alt yapılar.
Futbol okulları işin tüm Türkiyede organize çalışılarak çözülebilecek bir problem, buraya sağlam para vermek lazım.

Ha şöyle ki biti kanlanan da kaçıp gidiyor iki tane yetenekli os çıkardık yaşadıklarımız da ortada.

Bazı sistemler değişmeli işin özü.

Bence tff olacak kurum altyapıdan çıkacak herhangi bir isimde yerli muhabbeti aramamalı anca bu şekilde ülkede oyuncu yetişir.

Aleksander gibi bir adam dururken

skriniar, danso manso ne ayak

ulan alın şu brezilyalı davinsonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt