GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlk bu kış için ilgilendiğimiz haberini bu vermiş. Griezmann çok iyi olurdu. Mertens bölgesini net olarak doldurabilecek en iyi adam şu an. Bir de 3-5-2'de birlikte de oynarlar ki o zaman çok değişik şeyler izlettirebilirler.

Griezmann gelmez

Bizim aradığımız tek oyuncu olabilir kendisi. Yaşlandı admirim gelmez mi?

-Atletico'da banko oynuyor ve takimin yildizi
-Senelik 12.5 milyon euro kazaniyor, bonuslar haric.
-Sehir guzel. Ulke guzel.
-Hocasi Simeone. En sevdigi teknik direktor.
-Takimi yarismaci takim, her kulvarda iddiali bir sekilde ilerleyebiliyor.

Simdi soruyorum, gelmesi icin bir sebebi olabilir mi boyle bir oyuncunun? Ayrilmasi icin bir sebep goremiyorum.

Dybala'nın haberlerinin geldiği kaynaklara bakınca bu işin sonunda Fb yaparsa şaşırmam. Bizim çok ısrarlı olacağımızı sanmıyorum o noktada bence maaş olarak daha maliyetsiz bir isme gitme ihtimalimiz yüksek. Bu arada her türlü Mertens'in 2 milyon maaş ile 1 yıl daha kalmasını isterim rotasyonda.
Bu korkuda nerden basladi bilmiyorum. Her transferde bir acaba fener bizle yazdirip calim atacak muhabbeti dönüyor.

2 ay sonra 34 olacak griezman için gider bonservis bile veririm ancak biyonik herif olan dyabala para istemeden oynarım cebimden bile veririm dese bende veto.
Oyuncu oynar, yedek kalır oynayamaz.
Katkı verir, veremez bunlar futbolda olan şeyler. Her 2 ayda bir ay arazi olabilecek ve takımın standart şablonunun içine edecek oyuncular gelmesin abi bu takıma.

Barışa sayıp sövüyoruz, icardiye bile sövdük ama bu adamlar ayağında bandajla sahaya çıkıp elinden geleni verdiler hep.

Üst üste 3 maç oynayıp sonra sakatlandı haberini okursam çarşı pazar karışır, üzerine birde para vereceğiz oldu.

Yallah arabistana.

dybala.webp

3 sayfa sakatlık geçmişi var adamın yaşı gelmiş 31e maaşı desen minimum 7-8 vardır. Çok riskli bir iş. İlla yüksek profil bir adam alacaksak Griezman kovalanmalı

-Atletico'da banko oynuyor ve takimin yildizi
-Senelik 12.5 milyon euro kazaniyor, bonuslar haric.
-Sehir guzel. Ulke guzel.
-Hocasi Simeone. En sevdigi teknik direktor.
-Takimi yarismaci takim, her kulvarda iddiali bir sekilde ilerleyebiliyor.

Simdi soruyorum, gelmesi icin bir sebebi olabilir mi boyle bir oyuncunun? Ayrilmasi icin bir sebep goremiyorum.
Sence olur mu?
-Olmaz.

İsteyenin bir yüzü kara. Gelmese de ilerde ayrılırsa aklında kalırız darlamaya devam edelim.

Dybla'nın bizim sistem ile ne alakası var yahu ? Okan Hocam yine kendine sovulsun istiyor anlaşılan.

Torreira saranin yedeği yok daybala pesindeler güler misin ağlar misin

Bu korkuda nerden basladi bilmiyorum. Her transferde bir acaba fener bizle yazdirip calim atacak muhabbeti dönüyor.
Korku değil tahmin Dybala alınmalı diyen biri değilim bilakis gelmesine soğuk bakıyorum. Genelde böyle bir taktik yaptıklarına da bir çok defa şahit olduk. Fb taraftarı Talisca'ya soğuk gibi Dybala'ya daha sıcaklar eski hocası Mou, Dybala gidecekler listesinde bizim öncelikler farklı puzzle birleştirince bu çıkıyor ortaya. Fiyat- şartlar sorulmuştur eskiden ilgilenildiği menajeri önermiştir şartları düştü diye falan bunlar olabilecek şeyler ama bizim ısrarcı olup o kadar maliyet bağlayacağımız sanmıyorum.

vallahi rtaş bu çalım muhabbetinden bir kere bile karlı çıktığımız bir isim hatırlamıyorum ben
ya onlarda ya bizde patlıyor bu "çalım" atılıp alınan oyuncular
o yüzden o tarz bir rekabete gerek yok biz kendi işimize bakalım derim ama dybala'ya hayır demezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt