Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
çok güzel olur vallahi, kaptanlığını almışlar tam gelme kıvamı oluştuişte futbolu bilen adam. Lemina versek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok güzel olur vallahi, kaptanlığını almışlar tam gelme kıvamı oluştuişte futbolu bilen adam. Lemina versek ?
İlk bu kış için ilgilendiğimiz haberini bu vermiş. Griezmann çok iyi olurdu. Mertens bölgesini net olarak doldurabilecek en iyi adam şu an. Bir de 3-5-2'de birlikte de oynarlar ki o zaman çok değişik şeyler izlettirebilirler.
Bizim aradığımız tek oyuncu olabilir kendisi. Yaşlandı admirim gelmez mi?Griezmann gelmez
Bizim aradığımız tek oyuncu olabilir kendisi. Yaşlandı admirim gelmez mi?
Bu korkuda nerden basladi bilmiyorum. Her transferde bir acaba fener bizle yazdirip calim atacak muhabbeti dönüyor.Dybala'nın haberlerinin geldiği kaynaklara bakınca bu işin sonunda Fb yaparsa şaşırmam. Bizim çok ısrarlı olacağımızı sanmıyorum o noktada bence maaş olarak daha maliyetsiz bir isme gitme ihtimalimiz yüksek. Bu arada her türlü Mertens'in 2 milyon maaş ile 1 yıl daha kalmasını isterim rotasyonda.
6 ay sonra sözleşmesi de bitiyor daha ne olsun.çok güzel olur vallahi, kaptanlığını almışlar tam gelme kıvamı oluştu
Sence olur mu?-Atletico'da banko oynuyor ve takimin yildizi
-Senelik 12.5 milyon euro kazaniyor, bonuslar haric.
-Sehir guzel. Ulke guzel.
-Hocasi Simeone. En sevdigi teknik direktor.
-Takimi yarismaci takim, her kulvarda iddiali bir sekilde ilerleyebiliyor.
Simdi soruyorum, gelmesi icin bir sebebi olabilir mi boyle bir oyuncunun? Ayrilmasi icin bir sebep goremiyorum.
Korku değil tahmin Dybala alınmalı diyen biri değilim bilakis gelmesine soğuk bakıyorum. Genelde böyle bir taktik yaptıklarına da bir çok defa şahit olduk. Fb taraftarı Talisca'ya soğuk gibi Dybala'ya daha sıcaklar eski hocası Mou, Dybala gidecekler listesinde bizim öncelikler farklı puzzle birleştirince bu çıkıyor ortaya. Fiyat- şartlar sorulmuştur eskiden ilgilenildiği menajeri önermiştir şartları düştü diye falan bunlar olabilecek şeyler ama bizim ısrarcı olup o kadar maliyet bağlayacağımız sanmıyorum.Bu korkuda nerden basladi bilmiyorum. Her transferde bir acaba fener bizle yazdirip calim atacak muhabbeti dönüyor.
vallahi rtaş bu çalım muhabbetinden bir kere bile karlı çıktığımız bir isim hatırlamıyorum benBu korkuda nerden basladi bilmiyorum. Her transferde bir acaba fener bizle yazdirip calim atacak muhabbeti dönüyor.