GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar yanlis isimler. Hem muzmin sakat adam ustelik fahis maas istiyor burada oynamak icin. Yanlis strateji her turlu bizim acimizdan bakarsak. Daha farkli oyunculara evrilmeyiz + bu tarz fahis maaslari vermeyi birakmak lazim.
Yav takımın orta sahasinda adam yok bunlar görmüyor mu bunu

kültürümüze göre fırsat transferi olarak alternatifi bol mevkilerimize yüksek maaş adam çekip eksik yerleri içimizden devşirerek halledeceğiz
müsterih olalım
En alınmayacak yere adam almaya kalkiyorlar deli oluyorum birde adam müzmin sakat. Sağ bekin yok defansin sorunlu.orta sahanın yedeği yok Yunusla mertens oynuyor orda zaten

En alınmayacak yere adam almaya kalkiyorlar deli oluyorum birde adam müzmin sakat. Sağ bekin yok defansin sorunlu. Yunusla mertens oynuyor orda zaten
yani kanat/bek ve orta sahayı çözmemiz lazım ama bunlar ne kadar halledebilir hele ki ocakta bilmiyorum
sara'nın tutmasına yatıp kalkıp dua edelim

Dybala müthiş bir oyuncu ama sakatlık riski olan adama 10 milyon euro maaş vermek gerizekalılığın dik alası olur.

Dybala'ya hiç gerek yok. Koşmaz koşu atmaz. Ne gerek var.

Ileri hattina transfer istiyorsa hoca Dybala konusunda aceleci davranmaya gerek yok. Istedigi maas normal degil cunku.

Mesela:

Raspadori
Chukwueze
Nikola Vlašić

Bu tarz isimler daha faydali olur bize. Roma'dan biri alinacaksa gider Matías Soulé'yi alirsin mesela zaten dogru duzgun oynatmiyorlar , hepsi Dybala transferinden daha dogru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt