Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.300
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metin Öztürk az önce yöneticilerimizin Dybala'ya girişimi olduğunu biliyorum karar Okan hocada dedi GS tv'de (Alıntı)
İzleyen var mıydı ?
GSC uygulamasini kullaniyorsan hala, onu sil. Mesajlar boyle bozuk cikiyor alinti yaparken. APP destegi coktan kaldirildi cunku.Evet mesaj böyle çıktığı için silip yazarak paylaştım ne oldu ?
GSC uygulamasini kullaniyorsan hala, onu sil. Mesajlar boyle bozuk cikiyor alinti yaparken. APP destegi coktan kaldirildi cunku.
taraftarin bi kismi dibala istemior gorunen itibarla
elin tjklisi ifblisi aglamaktan perperisan
x e adamlar dybala yazin kahvenizi alin okuyun afternoon keyfi niyetine
misal;
Hocamızın yeni yiyeceği adamdır kendisi hayırlı olsun.Bu maaşların sürüdürülebilirliği yok. İlk başarısızlıkta fena sallanırız. O para verileceksede maksimum verim alabilmeliyiz. Papatya falı açamayız.
Hocam yiyecekse de afiyet olsun deriz, napalım.Hocamızın yeni yiyeceği adamdır kendisi hayırlı olsun.
Doğru nokta.
Ben demem okansaraylı değilim malesef.Hocam yiyecekse de afiyet olsun deriz, napalım.
DoğruMetin Öztürk az önce yöneticilerimizin Dybala'ya girişimi olduğunu biliyorum karar Okan hocada dedi GS tv'de (Alıntı)
İzleyen var mıydı ?
Bence jakobsun yerine adam alalım o adam büyük sakat.Harcayacak para varsa Abdülkerim'in yerine daha hızlı birini alalım. Takımın zaten gol sorunu neredeyse yok.
Oraya zaten en kötü yedek şartBence jakobsun yerine adam alalım o adam büyük sakat.