GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte 2 gündür bunu söylüyorum. Skriniar birkaç sene önce Avrupa 'nın en iyi stoperlerinden biriydi. Gördüğüm kadarıyla fiziksel olarak hala çok düşmüş değil müthiş bir stoper bizim için ama Osimhen ile yaşadığı olay sıkıntı. Osimhen 'in bir fikrini sormak gerekiyor bence
Bu sabah 2 Kilo altın bulunduran maske satıyordu en son

Pek umursayacağını sanmıyorum

Olm sosyal medyada ne gerizekalılar var ya. Mertensin pozisyonu için mertensin topla oynama niyeti yok araya sokuyor faul yapıyor diye düşünen bir sürü asalak var. Top mertensin önüne doğru düşüyor, kale mertensin dönüp gitmeye çalıştığı yerde.

Mertensin nasıl topa müdahale etme gibi bir amacı yok lan. Bu kadar eğitimsiz cahille biz ne yapacağız kardeşim. Kornere doğru mu koşması gerekiyor.

Hepsini geçtim adamın tam dizinin arkasına net tekme var.

Kardeş o zaman ads maçında neden penaltı + kırmızı verildi adam kontrolünde olan topa müdahale etmek isterken yusufun kafasına taban geçirdi altı üstü yusuf kafasını niye topla adam arasına soktu.

Bezdim bu kadar asalak bir araya geliyor üzerine de futbol izleyerek fikir sıçıyor.

Dybala dan ziyade defans ve merkez orta sahada sıkıntı var.
Jakobs sakatlandı Berkan'la oynuyoruz.
Sol stoper ve/veya üçlü stoperin solu için Apo dan başka topçumuz yok. Hem sol stoperi hem de beki yedekleyebilecek bir topçu bulmamız lazım. (Üçlü sistem devam edecekse)
Nelsson kayıplarda.
Oyun stili olarak Sanchez'in yedeği yok.
Jelert hala bu takımın sağ bekidir dedirtmiyor maalesef. Umarım yanılırım.
Torreira-Sara'nın tırnağı edecek alternatifleri yok.

Ben buralardayım.

03e22ab6-13e8-4113-9377-a7ad0a85c174.webp

3-4-1-2 oynayacaksak sağlam Dybala SS için alınabilecek en iyi adam da hem sakatlık sıkıntı hem de maliyeti ciddi boyutta. Yoksa pres olayları falan hikaye. Sağlam devamlı oynasa oyun içini tolere edersin

Ulan KDB zaten bok gibi paran var gidip ne yapacaksın Arabistan'da gel şuraya senede 20-25 maç oyna yeter zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt