GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona bakarsan ziyechi begenmeyecegiz de kimi begenecegiz

Zahayi begenmeyeceksek kimi begenecegiz
Nzonzi begenmeyeceksek kimi begenecegiz

Isimle olmuyor Turkiye futbolu ayri dinamikleri var rakiplerin tum oyun plani stoper arkasins gecmek agir stoperler is yapmiyor Abdulkerimde patliyor ilk kriter hizli olmasi olmali

Gerisi hikaye bence skriniar agir bir stopet ben begenmiyorum nzonzi geldiginde de soyledim

Kisa boylu cabuk agresif 6 numaralar bu ligte is yapiyor lige oyununa uygun oyuncu almak oyuncunun isminden daha onemli
Ona bakarsan gelmeden önce mertens'i de beğenmediniz, icardiyi de beğenmediniz. Sadece isimle olmadığına katılıyorum da yıldız oyuncu alerjisi oluştu bizim taraftarda. İcardi ve mertens gelmese gelmezdi o 2 şampiyonluk. Mesele karakterli ve müzmin sakat olmayan yıldız almak. Bunun analizini de scout ekibi ve teknik ekip yapmalı. Ziyech ve zaha karakter olarak sıkıntılıydılar

Transferde mutlu Son'a ulaştığımız bilgisini elde ettim
IMG_1382.webp

Brugge'den Romero ve Onyedika paketi de gelebilir.

Hatta defanslarindaki Ordonez wonderkid muamelesi goruyor ama o cok pahali olabilir.
önce hocayı ortasaha icin ikna etmek gerekiyor yada ona sormadan almak lazım

onyedika güclü herif bize uyar ama brugge onu bu sene full kullanıyor gördugum kadarıyla lig ucl vs yani okkalı bir para isterler gibi

önce hocayı ortasaha icin ikna etmek gerekiyor yada ona sormadan almak lazım

onyedika güclü herif bize uyar ama brugge onu bu sene full kullanıyor gördugum kadarıyla lig ucl vs yani okkalı bir para isterler gibi
Transferin son gununde aliyorduk az kalsin bu yaz, ama iste son gun adamlara gittigimiz icin kulubu birakmadi yerine oyuncu alamayiz diye. Suan birakirlar, yaz donemi 10-12 milyon euro teklif ettigimiz konusuluyordu ama Brugge iste 17 falan istemisti yanlis hatirlamiyorsam.

Geçen sene o başkanıyla olay çıkardığı derbide stad müdürü tarafından şikayet edilmişti onun duruşması da 17 Ocak'ta.

Bu takıma kaliteli orta saha alın Avrupa'da oynamasa dahi alın lig onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt