Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bakarsan gelmeden önce mertens'i de beğenmediniz, icardiyi de beğenmediniz. Sadece isimle olmadığına katılıyorum da yıldız oyuncu alerjisi oluştu bizim taraftarda. İcardi ve mertens gelmese gelmezdi o 2 şampiyonluk. Mesele karakterli ve müzmin sakat olmayan yıldız almak. Bunun analizini de scout ekibi ve teknik ekip yapmalı. Ziyech ve zaha karakter olarak sıkıntılıydılarOna bakarsan ziyechi begenmeyecegiz de kimi begenecegiz
Zahayi begenmeyeceksek kimi begenecegiz
Nzonzi begenmeyeceksek kimi begenecegiz
Isimle olmuyor Turkiye futbolu ayri dinamikleri var rakiplerin tum oyun plani stoper arkasins gecmek agir stoperler is yapmiyor Abdulkerimde patliyor ilk kriter hizli olmasi olmali
Gerisi hikaye bence skriniar agir bir stopet ben begenmiyorum nzonzi geldiginde de soyledim
Kisa boylu cabuk agresif 6 numaralar bu ligte is yapiyor lige oyununa uygun oyuncu almak oyuncunun isminden daha onemli
Raspadori olsun keyfimize bakalım.Olur.
Vlasic de olabilir.
Transferde mutlu Son'a ulaştığımız bilgisini elde ettim
O da olur ama o daha cok forvet oyuncusu, digerleri orta saha ozellikli hucum oyunculari. Tabi ne istiyoruz onemli olan soru o.Raspadori olsun keyfimize bakalım.
önce hocayı ortasaha icin ikna etmek gerekiyor yada ona sormadan almak lazımBrugge'den Romero ve Onyedika paketi de gelebilir.
Hatta defanslarindaki Ordonez wonderkid muamelesi goruyor ama o cok pahali olabilir.
Mertens bölgesine istiyorsak Raspadori daha yakın profil gibi. Aynı zamanda 4-2-3-1'de kanat forvet gibi de kullanabilirsin yeri gelir.O da olur ama o daha cok forvet oyuncusu, digerleri orta saha ozellikli hucum oyunculari. Tabi ne istiyoruz onemli olan soru o.
Transferin son gununde aliyorduk az kalsin bu yaz, ama iste son gun adamlara gittigimiz icin kulubu birakmadi yerine oyuncu alamayiz diye. Suan birakirlar, yaz donemi 10-12 milyon euro teklif ettigimiz konusuluyordu ama Brugge iste 17 falan istemisti yanlis hatirlamiyorsam.önce hocayı ortasaha icin ikna etmek gerekiyor yada ona sormadan almak lazım
onyedika güclü herif bize uyar ama brugge onu bu sene full kullanıyor gördugum kadarıyla lig ucl vs yani okkalı bir para isterler gibi
Okanın yine isim sevdası tutmuşne dybalası ariası alın gelin herf senede 60 maç oynuyor. dybala gibi nazlı gelin değil.