GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaruri

1 adet avrupalı atletik stoper,
1 adet sol/sağ bek oynayabilen, fizikli, tercihen siyahi orta segment bek oyuncusu,
1 adet gerektiğinde 10 numaraya kayabilen kısa boylu, dayanıklı, yılan sol kanat

opsiyonel

1 adet 10-15 dakika koşabilecek genç 6/8 ortasaha,
1 adet ikili forvette sağa sola deplase olabilen boş koşu atacak herhangi biri

en az 3 adet transfere ihtiyacımız var. yoksa 40 yaşındaki mertens sahada baygınlık geçirecek.

sara'da vs. ciğer sönmesi olabilir. 30 maçtır bekte berkan/kaan fln oynuyor. şu kadroyla 20+ küsür maçta lig avrupa namağlup devam eden hocaya jest zamanı.

IMG_6382.webp

Ben bir hücum oyuncusu olsaydım net şekilde Okan hocayla çalışmak isterdim

Kendisinin çok şükür başka sikko td’ler gibi korkak olmaması hücum oyuncularının resmen kendini bulmasını sağlıyor

Bu arada Dybala sevgi gördüğü an patlama yapacak oyunculardan biri.

Kariyeri hak ettiğini gerçekten bulamamakla geçmiş bir oyuncu.

Burada atacağı ilk gol ve gelen sevgi seliyle Maradona modu açar

Fiziksel olarak ne durumda, devre arası gelecek adam tak diye oynamalı. Yoksa alıp 1 ay sonra hazır olacak derlerse hiç gelmesin.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine şerefsiz medya yüzünden arada kaynadı.
Ozan denen şeref yoksunu kedicik tarikatının müridi en önemli oyuncumuzu bile isteye sakatlamaya yönelik yaptığı hareketi kimse konuşmuyor.
Geçen hafta barışa yapılan, ondan önce abdülkerime yapılan, geçen sene başında torreira ve lig içinde icardiye yapılan.

Net olarak şerefsiz alçak ve namussuzca davranış bunlar. Kritik adamları bile isteye sakatlamaya yönelik futbol teröristleri var.
Bakıyorsun ilişki ağına aa o da ne altından bir kedicik ve civciv bağlantısı çıkıyor.

Bütün bunlar tesadüf değil mi.

Yunusa yapılan hareket onu durdurmak atağı zayıflatmak hareketi değildi sahada bildiğin herif kendini feda ederek çocuğun destek ayağının aşiline tabanla girdi.

Çok büyük kahpelikle yarışıyoruz.

Arsenalden bi Zinchenko veya Tierney kiramazmiyiz yav

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Tekrar paylaşmakta lüzum görüyorum. Dybala geçen sezon 16 maç, bir önceki sezon da 21 maç kaçırmış sakatlıklardan dolayı. Bu adam her sene 1 yaş alıyor ve sakatlanma riski artıyor. Yani bize geldiğinde gençleşmeyecek. Aksine 32-33-34 olacak yaşı ve risk giderek artacak.

Bu adama 3 yıllık sözleşme ve 10 milyon euro'lar konuşuluyor. Jakobs örneği önümüzde taze taze dururken şu şartlarda Dybala almaya çalışmak nerden baksan iş bilmezlik, amatörlük ve kulübe ihanettir. Aslında daha ağır ifadeler kullanacağım da ceza almamak için imtina ediyorum. Yapacakları işe sokayım. Şu kulüpte hiç mi kafası çalışan adam yok?

Sırf isminden dolayı Polyanna'cılık oynayan arkadaşlara da bir çift lazım var. İcardi, Osimhen, Davinson gibi yıldız futbolcularımızı çekemedikleri için şerefsizlerin nasıl doğradığını ve ölümüne girdiklerini görüyoruz değil mi? Bunu Dybala'ya da yaptıklarında ayağını eline alıp gezer artık 3 sene. Herif zaten kronik. Cidden soruyorum neyini istiyorsunuz bu adamın?

dybala 1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt