GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Adana Demirspor’un kalecisi Deniz’i de acilen çökmek lazım. Daha yaşı 16 ama baya potansiyeli bir kardeşimiz.

Felix sakat diye oynamıyor chelsea kullaniyor vermez bir yere

1734515015314.webp

ariası gecikmeli alıyoruz beyler

Dybalaya maaş verecekler bonservis degilki kanks yav :D ama lyon 20 ister mikautadze ye
İmza parası da verilir :D 20 milyon euro rahat verilir bence bu oyuncuya.Fransa Ligi'nden oyuncu alıyosun İngiltere 2. Ligi'nden bile oyuncu alırken ne kadar bonservis ödedin kanks yav :D Lyon'da Barcola'yı istiyodum Psg'ye gitti.Cherki'yi istiyodum Liverpool'a gidecek büyük ihtimalle.Caqueret'i de istiyodum o da Aston Villa'ya gidecek büyük ihtimalle :D Merak etme bu da İnter'e vey Napoli'ye falan filan gidebilir :D Barcola'yı istediğimde yedekti ve sözleşmesini yenilememişti.Cherki'yi de az kalsın alıyoduk :D

İmza parası da verilir :D 20 milyon euro rahat verilir bence bu oyuncuya.Fransa Ligi'nden oyuncu alıyosun İngiltere 2. Ligi'nden bile oyuncu alırken ne kadar bonservis ödedin kanks yav :D Lyon'da Barcola'yı istiyodum Psg'ye gitti.Cherki'yi istiyodum Liverpool'a gidecek büyük ihtimalle.Caqueret'i de istiyodum o da Aston Villa'ya gidecek büyük ihtimalle :D Merak etme bu da İnter'e vey Napoli'ye falan filan gidebilir :D Barcola'yı istediğimde yedekti ve sözleşmesini yenilememişti.Cherki'yi de az kalsın alıyoduk :D
20M Bonservis çıkmaz muradım :D daha yeni en pahalı oyuncuyu kırdık sara ile bir daha kıralım diyorsun ulan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt