- 26 Ocak 2021
- 41.257
- 40.492
- 3.078
Aramızda kalsın kimseye söyleme ama alınma Kapını görene kadar onada inanmıyorum zaten kanks yavKulübün Osimhen'i almak gibi 1 planı varken benim bu isteğim çok olmamalı gibi kanks yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramızda kalsın kimseye söyleme ama alınma Kapını görene kadar onada inanmıyorum zaten kanks yavKulübün Osimhen'i almak gibi 1 planı varken benim bu isteğim çok olmamalı gibi kanks yav![]()
Çakma belhanda degilmiydi bu kanks yav
Bilmiyom Belhanda'ya benzeyen çok futbolcu var bu değildi benceÇakma belhanda degilmiydi bu kanks yav
Yok lan, belcika liginde bi topcu vardi ya istedigin. Adini unuttum simdiBilmiyom Belhanda'ya benzeyen çok futbolcu var bu değildi bence![]()
O Adem Zorgane ama Belhanda'ya benzettiğim 2 futbolcu var 1'i Jim Allevinah ve Lyle TaylorYok lan, belcika liginde bi topcu vardi ya istedigin. Adini unuttum simdi
Ocak ayından sonra Floryanın suyu artık konut suyu olarak sitelere akacak.Felix’in bir hırboluğunu duymadım. Ama baya bir düşüşte. Tam Florya’lık oldu.
beklere 2 adam alınmalı ki kaan ve berkanı orta sahada kullanabilelim artık yawmuslera
jelert
nelsson
sanchez
jakobs
torriera
sara
ziyech -0
mertens
yusuf demir -0
sallai
batşuayi
osimhen
icardi -0
çerçeve belli.
ziyech shut
y.demir kiralık
icardi sözleşme freezin'
sağ bek/stoper
sol bek/stoper
orta saha (8-10 oynayabilen)
üçü de atletik ve dinamik oyuncular olmalı.
yoksa transfer yapılmasın bence.
Sadece Dumfries ve Di marco sayesinde inter'in nasıl top oynadığına bakarsak bu 2 hamlenin ne denli önemli olduğunu anlayabiliriz.beklere 2 adam alınmalı ki kaan ve berkanı orta sahada kullanabilelim artık yaw