GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben asker oyuncu seviyorum Arias'ı alıp gelsinler Sallai, Barış, Torreira, Sara gibi onların arasına 1 tane Mertens gibi lideri olsa yeter.

2 senedir öyle diyoruz , ilk değişiklik 80' den sonra geliyor, yunusun sallai birileri sakatlanmadan şans vereceği yok gibi
Hoca Yunus konusunda da acele etmemişti Yusuf'un tepkileri filan baya iyi hale gelmiş ilk geldiği dönem çok soğuktu şimdiyse her yerde güler yüzlü tam uyum sağlamış hocayla arası düzelmiş gibi gözüküyor.

Onunda artık vakti geldi girdikten sonrada fena değildi dar alanda al ver yapabilen futbolcu çok iş yapar Yunus'un 22/23 rotasyondaki durumu gibi olur.

Alex + Raspa hem geri gelir olarak dönüş yaptırabilecek hamleler hemde takımın gücünü artıracak hamle olur.
Zaten olay koşan takım yaratmaktan geçiyor sahada 10 kişi kalsan bile takım 90 dakika boyunca 11 kişi reaksiyon verebiliyor bu yoldan devam edip genç, dinamik, atlet ve potansiyel oyunculardan devam etmeliyiz.

Hoca Yunus konusunda da acele etmemişti Yusuf'un tepkileri filan baya iyi hale gelmiş ilk geldiği dönem çok soğuktu şimdiyse her yerde güler yüzlü tam uyum sağlamış hocayla arası düzelmiş gibi gözüküyor.

Onunda artık vakti geldi girdikten sonrada fena değildi dar alanda al ver yapabilen futbolcu çok iş yapar Yunus'un 22/23 rotasyondaki durumu gibi olur.
Yusuf'un iş ahlakı varsa zaten olur ondan , yeteneği hiçbirinden az değil, Martensle bol takılması lazım

Yusuf'un iş ahlakı varsa zaten olur ondan , yeteneği hiçbirinden az değil, Martensle bol takılması lazım
Daha 21 yaşında kazanırsak çok büyük yetenek kazanmış oluruz dediğin gibi iş ahlakı olsun yeter ki bu sene o var gibi ilk geldiğinde ego ve kibir içindeydi şimdiyse tam takım oyuncusu haline dönüştüğünü hissettiriyor.

Yüksek paralar harcayacak durumdaysak yüksek bonservis düşük yıllık ücret oyunculara gitmemiz lazım. Bu takıma yıldız ihtiyacı yok. Bizim yıldız oyuncumuz 38 yaşında 90.dakikada bile pres yapıyor onu rahatlatmamız gerekiyor daha da yük bindirmeye gerek yok. Sürekli dönem dönem yıldız sevdası hastalığına yakalanıyoruz inanılmaz anlamsız bir durum.

Ben asker oyuncu seviyorum Arias'ı alıp gelsinler Sallai, Barış, Torreira, Sara gibi onların arasına 1 tane Mertens gibi lideri olsa yeter.
Çok fazla asker oyuncu takımın bitiricilik yüzdesini ve hücumdaki futbol zekasını düşürür. Dengeyi bulmak lazım, sadece tek mertens ile o tecrübeyi ve aklı sağlamak doğru değil uzun vadede. İcardi'nin olmayışı da takımın hücumdaki zekasını kötü etkiledi. Arias'ı ben de istiyorum ama 1 tane de kaliteli bitirici yardımcı forvet lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt