GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz böyle birini aramıyor muyuz?
Hem stoper hem sağ bek
Sene başında 20 yaşındaki cocugu 100 bin euroya almışlar
Hahahahhahaha

1734544208185.webp

Tamam da bunu bizim scout ekibi bilir ancak bu adam kaç maçını izlemiş mesela ahkam kesiyor
Bizim scout ekibi bir bok bilemez çünkü o ligleri kimse izlemiyor bile.
Ne kadar yetersiz olduğunu aşağı anlatıyor içeriden biri. Doğru düzgün maaş bile almıyorlar ne scoutu, yalandan bakılıyor

Bizim scout ekibi bir bok bilemez çünkü o ligleri kimse izlemiyor bile.
Ne kadar yetersiz olduğunu aşağı anlatıyor içeriden biri. Doğru düzgün maaş bile almıyorlar ne scoutu, yalandan bakılıyor

Bunu ben de izledim. Adam ülkedeki tek gerçek scout birimi gs'de dedi ama avrupanın gerisindeyiz dedi.

10 milyon istenmediği iin bizim radarımıza girmemiştir.

Bu kadar da mal bir zihniyette bir ülke burası.

Özbek herif var 100 bin euroya fransızlar alıyor.

Hadi diyelim bizim seviyemiz olmasın bizi, kanatlıları ve trabzonu geç üst düzey takımlarız ya misal.

Kalan 15 takımın 2 tanesinin cezası var geri kalan 13 takım nerede bir ceset var onun peşine düşmeyi biliyor ya sonra da kasımda batıyoruz diye ağlama seansı başlıyor.

Bu ülke adam olmaz.

Bunu ben de izledim. Adam ülkedeki tek gerçek scout birimi gs'de dedi ama avrupanın gerisindeyiz dedi.
Benim izlediğim şeyin scout ekibi değil. Yalandan işlerin yapılması böyle ekip olmaz, böyle iş yürütülmez.
Bir kere en az 25-30 kişi olacak ki 60-70 lig izle hiçbir yeri kaçırma.
İkinci olarak hiçbir yetkileri yok onlara sorulmadan bir dünya transfer yapılmış yapılıyor
En önemlisi yakalanıp alınmayan bilmen kaç oyuncu yöneticiler tarafından kaybedilmiş

Benim izlediğim şeyin scout ekibi değil. Yalandan işlerin yapılması böyle ekip olmaz, böyle iş yürütülmez.
Bir kere en az 25-30 kişi olacak ki 60-70 lig izle hiçbir yeri kaçırma.
İkinci olarak hiçbir yetkileri yok onlara sorulmadan bir dünya transfer yapılmış yapılıyor
En önemlisi yakalanıp alınmayan bilmen kaç oyuncu yöneticiler tarafından kaybedilmiş
O yönetimin sorunu, bunlar buluyor nekadar dinliyorlardır orası önemli. Scout ekibini büyütüp avrupa seviyesine getirmek lazım ama bize yakışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt